Siyonist işgalcinin tehditlerine “Geri adım yok” cevabı

Siyonist işgal rejimi, Filistin’e insani yardım malzemesi götürecek gemi hareketini engellemek için sürekli tansiyonu yükselten açıklamalar yaparken İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, “Geri adım atmayacağız. Bu gemiler yola çıkacak ve Gazze’ye girecek” dedi.

26-05-2010


Siyonist işgal rejimi, Filistin’e insani yardım malzemesi götürecek gemi hareketini engellemek için sürekli tansiyonu yükselten açıklamalar yaparken hareketi organize eden heyet, bir basın toplantısı düzenleyerek Siyonist işgal rejimine cevap verdi. Heyet adına konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, “Geri adım atmayacağız. Bu gemiler yola çıkacak ve Gazze’ye girecek” dedi.

Kepez Kapalı Spor salonunda düzenlenen basın toplantısına İsrail Demokrasi Partisi Milletvekili Hanin Zabi, Filistin kökenli Vatikan Başpiskoposu Kapuçi, İngiltere Free Gazze hareketinden Lubna Masaova, Yunanistan Ship To Gazze’den Dimitris, İsveç Ship To Gazze’den Mattias ve Mazlumder Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal katıldı. Toplantıya ulusal ve yabancı medyadan da çok sayıda basın mensubu katıldı. Mavi Marmara gemisiyle Filistin’e gidecek olan yerli ve yabancı yolcular da toplantıya katılarak kararlılık mesajı verdiler.

(Kaynak: ihh.org.tr)

Etiketler : #Siyonist   #işgalcinin tehditlerine   #Geri   #adım   #yok   #cevabı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN