
Rusya'nın Suriye'de katliamsız günü geçmiyor
Suriye'nin doğusundaki Deyru'z Zor vilayetine bağlı Bolil ve Tabiye köylerine Rus savaş uçakları tarafından düzenlenen saldırısı sonucu 50 sivil hayatını kaybetti.
23-01-2016

Suriye'nin doğusundaki Deyru'z Zor vilayetine bağlı Bolil ve Tabiye köylerine Rus savaş uçakları tarafından düzenlenen saldırısı sonucu 50 sivil hayatını kaybetti.
Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Rus uçakları, IŞİD'in kontrolündeki Deyru'z Zor kentine bağlı Bolil ile Tabiye köylerini bombalaması sonucu aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 50 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi yaralandı.
Sivil savunma ekiplerinin çok sayıda yaralıyı enkaz altından çıkardığını ve ölenlerin toplu olarak defnedildiğini aktaran kaynaklar, Rus saldırılarında çok sayıda evin yıkıldığını ve hasar gördüğünü ifade etti.
Halep'in kuzeyinde muhaliflerin IŞİD ve PYD'yle olan cephe hattına saldıran Rus uçakları, IŞİD'in kontrolündeki Rakka, Deyru'z Zor, Halep'in kuzeydoğusundaki Munbic ile Bab ilçesinde sivil yerleşim yerlerini bombalıyor.
Bozacı Yılmaz Özdil'in Şahidi Şıracı Yaşar Nuri
YIL BAŞINDAN ÖNCE YIL SONU VAR
"Kürt Kökenli" İfadesi Üzerine Birkaç Kelam
Kadim Cahiliye’de ve Güncel Cahiliye’de “Garantörlük”
FUTBOLİZMİN RAHİPLERİNİN "TEMİZ FUTBOL" SÖYLEMİ ÜZERİNE
1700 YIL ÖNCEKİ İZNİK KONSİLİ, 1700 YIL SONRAKİ İZNİK AYİNİ
Ve Kemalistlerin İlahı Atatürk ölür
TANRISALLAŞTIRMA, M.KEMAL'E RAĞMEN Mİ YAPILDI?
Makaleler
Hava Durumu
































































