Özgür-Der ant dayatmasını ve başörtüsü yasağını protesto edecek

Özgür-Der, bugün (21 Ağustos Pazar) okullardaki ant dayatması ve başörtüsü yasağı zulmünü protesto edecek.

20-08-2011


Özgür-Der, okullardaki ant dayatması ve başörtüsü yasağı zulmünü protesto edecek.

Protestonun bugün (21 Ağustos Pazar) saat 14.00'da Beyazıt Meydanı'nda gerçekleştirileceği duyuruldu.

Etiketler : #ÖzgürDer   #ant   #dayatmasını   #ve   #başörtüsü   #yasağını   #protesto   #edecek   
YORUMLAR
  • fatma   21-08-2011 01:44

    Ben şahsen bu protestoları düzenleyen insanlar başta olmak üzere, destek vermek adına oraya giden ve gidecek tüm insanların, 12 yaş altı çocuklarının, Kuran-ı Kerim'i biliyor ve okuyor olduklarını, hatta belki namazda okunan surelerden bile ezbere bildiklerini tahmin ediyorum. O zaman neyi protesto ediyorlar?

  • Ahmet Öztürk   20-08-2011 23:50

    Biz müslümanlar Mehmet Pamağın tabiriyle ''çıtayı/hedefi yüksekte tutmalıyız'' bizim çıtamız/hedefimiz ''çocuğun okula başörtülü gidemiyorsa senin en önemli sorunlarından biri bu olmak zorundadır bununla ilgilenip mücadele etmektir'' de kalıyor. Sokaklarda söylediğimiz islami söylemler bu şekilde cılız kalıyor. Biz eğer sokaklara çıkıp hakkı söyleyeceksek ''Ey idare, Ey iktidarı elinde olan güç Allah'ı dikkate al, tuğyanlaşma demeliyiz. Ama biz bunu yapmıyoruz. Gündemimiz başörtüsü ve başörtüsüne özgürlük oluyor. Bizim çıtamız/hedefimiz başörtüsü sorunu değil.(antiparantez Peygamberi hareket metodu bu değil). Bizim hedefimiz Allah'ı dikkate almayan herhangi kurum,kuruluş,yapı varsa onları Allah'la uyarmaktır.

  • Hassan   20-08-2011 17:08

    NE DEMEK, ELBETTE Bu tarz düşünen vatandaşlarımızın başka "emirleri" de var mıydı? Ne demek, ihmal etmişiz, derhal yerine getirelecektir bu istekleriniz, endişeniz olmasın... Siz yeter ki eğitimin kendisini, sistemin kendisini eleştirmeyin de böyle şeylere kafa takın!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN