
Kudüs'te 3 Filistinli genç siyonistlerce katledildi
Kudüs'te siyonist işgal askerlerine saldırı girişimde bulunduğu öne sürülen 3 Filistinli genç katledildi. Katledilen gençlerin Bera İbrahim Salih, Adil Hasan Ahmed Ankuş ve Amir Muhammed Abdulkadir Bedevi olduğu öğrenildi.
17-06-2017

Kudüs'te siyonist işgal askerlerine saldırı girişimde bulunduğu öne sürülen 3 Filistinli genç katledildi.
Siyonist işgal polisinden yapılan açıklamaya göre, Şam kapısında iki Filistinli genç İsrail askerlerine saldırı girişimde bulundu. İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu gençlerden birisi olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer gencin akıbeti hakkında ise henüz açıklama yapılmadı.
Ayrıca, Sultan Süleyman Caddesinde ise İsrail askerlerine silah ve bıçakla saldırıda bulunduğu öne sürülen iki Filistinli siyonist işgal askerlerince vurularak katledildi.
Bu arada saldırılarda bir siyonist işgal askerinin de yaralandığı aktarıldı.
Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da "Kudüs'te Bera İbrahim Salih, Adil Hasan Ahmed Ankuş ve Amir Muhammed Abdulkadir Bedevi isimli 3 Filistinli genç İsrail askerlerine saldırıda bulundukları iddiasıyla İsrail askerlerince öldürüldü." ifadelerine yer verildi.
(İslam ve Hayat / AA)
Gazze’deki hükümetten “toplu ölüm” uyarısı: Derhal koridor açılsın çağrısı
BM: Gazze’de savaşın başından bu yana en kötü insani durum yaşanıyor
Hiba, kız kardeşinin dört çocuğuna nasıl anne oldu?
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
Makaleler
Hava Durumu