Köklü Değişim'den gıyabi cenaze namazı ve basın açıklamasına davet

Köklü Değişim camiası, Türkiye’nin sekiz ayrı şehrinde 6 Ekim Cuma günü Cuma namazını müteakip kılınacak "Gıyabi Cenaze Namazı” ve “Basın Açıklamasına” tüm Müslümanları davet ediyor.

03-10-2017


Köklü Değişim camiası, Türkiye’nin sekiz ayrı şehrinde 6 Ekim Cuma günü Cuma namazını müteakip kılınacak "Gıyabi Cenaze Namazı” ve “Basın Açıklamasına” tüm Müslümanları davet ediyor. Köklü değişim haber portalından yapılan açıklamada aşağıdaki bilgilere yer verildi.

Suriye’nin İdlib şehrinde katil Rusya ve Amerika’nın saldırı ve katliamlarına karşı tüm Müslümanları duyarlılığa çağırıyor, sessizliği bozmaya ve kardeşlerimizin yanında olmaya, birlik olmaya ve kardeşliğimizi göstermeye davet ediyoruz.

İDLİB Ölüyor Susma! Katillere Ortak Olma!

Rusya İdlib'te haftalardır katliam üstüne katliam yapıyor. Bu katliamları Astana’da alınan sözde çatışmasızlık kararlarına rağmen terörün başı ABD'nin emir ve talimatları doğrultusunda gerçekleştiriyor.

Müslümanlar bu katliamlar karşısında sessiz, Müslümanların başındaki yöneticiler ise bu katliamları sadece izliyorlar.

ABD’nin başını çektiği kâfirler dün Felluce’de, Halep’te yaptıklarını bugün İdlib’te yapmak istiyorlar. Kafir Amerika ve Rusya, tüm Suriye halkını İDLİB’e gömmek için çalışıyor.

İdlib’i terör bölgesi ilan ederek tamamen yakmak ve yok etmek istiyorlar.

Ey Yöneticiler! Niçin Sessizce Seyrediyorsunuz?  İDLİB ÖLÜYOR! İdlib'e yardım etmeyecek misiniz? Sakın Katillere ortak olmayın, İdlib'e ihanet etmeyin.

Ey Müslümanlar! Neden susuyoruz, yoksa İdlib'in ecelinin gelmesini, Müslümanların vahşice katledilmesini mi bekleyeceğiz?

İDLİB ÖLÜYOR!

Sakın SUSMAYIN!

Katillere ORTAK OLMAYIN!

Cuma günü Cuma namazı sonrası İdlib için Gıyabi Cenaze Namazı ve Basın Açıklamasına tüm Müslüman halkımızı davet ediyoruz.

Gıyabi Cenaze Namazı ve Basın Açıklaması Yapılacak Yerler:

1- Ankara / Hacı Bayram Cami

2- İstanbul / Beyazıt Cami

3- Bursa / Ulu Cami

4- Mersin / Ulu Cami

5- Gaziantep / Mehmet Nuri Paşa Cami

6- Adana / Kemeraltı Cami

7- Şanlıurfa / Dergâh Cami

8- Konya / Kapu Cami

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, yazı

Etiketler : #Köklü   #Değişim'den   #gıyabi   #cenaze   #namazı   #ve   #basın   #açıklamasına   #davet   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN