
İşgalciler tarafından gözaltına alındı
İşgal askerleri, direniş saflarının "ihtiyar delikanlısı" olarak bilinen Ebu’l Abd'in Ramallah'taki Deyr Cerir beldesinde bulunan evine baskın düzenledi. Askerler 51 yaşındaki Ebu’l Abd'i gözaltına aldı.
08-01-2021

Ebu’l Abd, İsrail’in Yahudi yerleşim birimi inşa etmeyi planladığı Deyr Cerir’in Eş-Şurfe bölgesinde, 1 Ocak Cuma günü düzenlenen ve tüm belde halkının genci yaşlısıyla katıldığı gösteride yer almıştı.
Ebu’l Abd, o gösteride başında puşisi ve kufiyesi, üstünde cellabiyesi, beyaz sakalı ve elindeki sapanıyla İsrail askerlerine taş atarken AA kameramanı Hişam Ebu Şakra tarafından görüntülenmişti.
Sosyal medya kullanıcılarının büyük takdirini toplayan Ebu’l Abd için, Filistinli gençlerle omuz omuza sapanı büyük bir maharetle kullandığı, İsrail askerlerinin mermilerinden çevik manevralarla kaçabildiği yönünde yorumlar yapılmıştı.
AA
KEMALİZMİN YUNAN AŞKI BAĞLAMINDA KIBRIS SEÇİMLERİ
Bugün günlerden Ahmed Kalkan
SAPKIN GURU TRUMP VE MÜRİTLERİNİN BARIŞ (!) TİYATROSU
İktibas’ın yeni sayısı: Gazze’ye Haramiler Hükmedemez
Siyonistlerin filo baskınında 497 kişi gözaltında
1 DOĞRU 99 YANLIŞ, NETİCE DÜNYADA DA ÂHİRETTE DE ZİYAN
Antisiyonist haham: Siyonizm yüzünden bizden nefret ediliyor
SUÇ OLAN, İŞBİRLİKÇİLİĞİ GÜNDEMLEŞTİRMEK DEĞİL İŞBİRLİKÇİLİKTİR
Makaleler
Hava Durumu































































