Bayramımız mübârek olsun

Kurban, Rabb'imize adanmışlığımızın ve teslimiyetimizin bir nişanesi... Bayram ise paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel yönlerini soluduğumuz hayırlı günler. Rabb`imize adanmışlığımızın bir nişanesi olması duası ile Kurban Bayramınızın mübârek olmasını diliyoruz.

09-07-2022


İslam ve Hayat
 
Kurban, Rabb'imize adanmışlığımızın ve teslimiyetimizin bir nişanesidir. Bayram ise paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel yönlerini soluduğumuz hayırlı günler...
 
Bayramlar, Allah'a itaat üzere geçirilen bir ömrün akibetinin ebedi sevinç olduğunu sembolize eden, bize cennet nimetini hatırlatan istisnai günlerdir.
 
İslam ve Hayat sitesi olarak tüm kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyor, yeryüzünde İslam'ın güzelliklerinin egemen kılınacağı gerçek bayramlara bizi ulaştırması için Rabbimize niyazda bulunuyoruz.
 
Bayramımız mübârek olsun.

Etiketler : #Bayramımız   #mübârek   #olsun   
YORUMLAR
  • Rıdvan Dinçer    09-07-2022 18:26

    Kurban! Allah'a yakınlaşma eylemliliğinin, yönelişlerin bütününü kapsayan bir duruştur. Bayram ise Allah'a yakınlaşmaya ilişkin üzerimize düşeni yapmanın İbrahimce! mükafatı olarak bir ödüldür... İblis ve avanesi ile bitmez bir savaşın başarı ile yürütülmesinin bayramıdır kurban bayramı .... Taşlarınız! isabetli, kurbanlarınız! bereketli olsun.. KURBAN bayramınız mübarek olsun.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN