
ABD'nin katlettiği Evlaki'nin küresel savaşla ilgili tesbitleri
Enver Evlaki: Arap Yarımadasındaki yöneticiler, özellikle Suud ailesi, İslam’a karşı savaşta merkezi bir rol(görev) üstlenmektedirler. Günümüzün Suud’u dünün Abdullah bin Ubeyidir. Onlar ikiyüzlülükte (münafıklıkta) kemale ermişlerdir ve İslam adına İslam’a karşı savaşmaktadırlar. Onlar kuzu postuna bürünmüş kurtturlar.
02-10-2011

ABD'nin insansız uçaklarıyla vurduğu iddia edilen Yemenli alim Enver Evlaki'nin konuşmaları, küresel savaş konusunda El Kaide Örgütü'nün stratejisi hakkında ciddi bilgiler sunuyor.
Evlaki "Tüm dünyada mücahidler, cihadı yok etmek için Amerikan liderliğindeki uluslararası çabadan dolayı acı çektiler. Fakat 9 yıl sonra her cephede kazanıyorlar ve yeni cepheler açıyorlar. Dünyanın, 11 Eylül’ün gerçekleşmesinden sekiz yıl sonra, bu duruma geleceğini hayal etmek oldukça zordu." diyerek başladığı konuşmasında ABD'ye karşı direnen halklara destek mesajı veriyor.
Enver Evlaki'nin Suud yönetimine karşı verdiği mesaj ise çok keskin: "Arap Yarımadasındaki yöneticiler, özellikle Suud ailesi, İslam’a karşı savaşta merkezi bir rol(görev) üstlenmektedirler. Günümüzün Suud’u dünün Abdullah bin Ubeyidir. Onlar ikiyüzlülükte (münafıklıkta) kemale ermişlerdir ve İslam adına İslam’a karşı savaşmaktadırlar. Onlar kuzu postuna bürünmüş kurtturlar. Onlar yok edilmeden İslami yönetim ve halifeliğe dönüş gerçekleşemez ve bu Arap Yarımadasındaki mücahidlerin sorumluluğudur."(Kaynak: Press Medya)
Hamas, Batı Şeria’da yeni 19 yahudi yerleşimine tepki gösterdi
Garantörlük safsatası
Gazze, samimi olanlarla sahtekar olanları birbirinden ayrıştırdı (HABER-VİDEO)
BMGK KARARI: KUZUYU KURDA TESLİM ETMEK
Ruth James: Filistinlilerin masada olmadığı bir Gazze ateşkesi ihanettir
Malatya'dan Yükselen Çağrı: Kürecik NATO Radarı Kapatılsın
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Makaleler
Hava Durumu

































































