
ABD için çocukları vurmak serbest
Amerikalı drone pilotu, 12 yaşındaki erkek çocukları meşru hedef saydıklarını itiraf etti. Operasyonların Alman devletinin bilgisi dahilinde yürütüldüğünü belirten Bryant, Almanya’nın kimlik bilgisini verdiği kişileri de infaz ettiklerini ifşa etti.
19-10-2015

Almanya'da ABD Ulusal Güvenlik Servisi (NSA)'nin ülke içindeki faaliyetlerini araştırmak için kurulan komisyona konuşan Amerikalı pilot operasyonlara dair ürkütücü ayrıntılar verdi. Irak, Afganistan, Pakistan, Somali ve Yemen'de görev yapan Brandon Bryant yaşları 12'den itibaren tüm erkeklerin 'savaşabilecek yaşta' oldukları gerekçesiyle meşru hedef sayıldığını ifade etti.
ALMAN DEVLETİ ORTAK
Operasyonlarında asıl hedefin etrafındakilere de zarar verildiğini söyleyen Bryant, Alman devletiyle ortak çalışıldığını i kaydetti. Amerikan pilot, 'Eğer Alman yetkililer bir telefon numarasının kime ait olduğunu biliyorlarsa ve onu Amerikan yetkililere veriyorlarsa, bu bilgi o kişinin infazı için kullanılıyordu' dedi.
Yeni Şafak
İRAN SEVR'E BOYUN EĞMEDİĞİ GİBİ, LOZAN'A DA BOYUN EĞMİYOR
15 TEMMUZ ANLATILARI ÇERÇEVESİNDE, "İSLAMİ" ÇEVRELERE DAİR DEĞERLENDİRME
Yezidperver Sünnilik (!)
NATO Ankara Zirvesi sonuç bildirgesi tam metni
Emperyalizmin Küresel Gücü NATO
Kapitalizmin 1, İslam’ın 365 Günü Babalar Günü
Musallanın sessiz vaazı
Almanya’nın BMGK’de tarihi yenilgisinin nedeni
Makaleler
Hava Durumu

































































