"Özgün Yürüyüş" başladı!

İzmir'de bulunan Özgün-Der tarafından kurulan ve özellikle İzmir'deki Müslümanların faaliyetlerinin gündemleştirilmesini amaçlayan ozgunyuruyus.com adlı internet sitesi yayın hayatına başladı.

25-05-2011


İzmir'de bulunan Özgün-Der tarafından kurulan ve özellikle İzmir'deki Müslümanların faaliyetlerinin gündemleştirilmesini amaçlayan ozgunyuruyus.com adlı internet sitesi yayın hayatına başladı. 

Hüseyin Alan'ın yazar olarak yer aldığı sitede müslümanlara ait haberlere yer verildiği gibi, İzmir bölgesinden Müslümanların toplantı, seminer, konferans gibi etkinliklerine de yer veriliyor.

Özgün Yürüyüşü, Müslümanlar arasındaki iletişimi ve etkileşimi bir katkı daha sağlayacak olması açısından önemli bir adım olarak görülüyor.

İslam ve Hayat.com olarak, Özgün-Der'i bu açılımından ötürü tebrik ediyor, Özgün Yürüyüş'ün İslami mücadeleye güç vermesini diliyoruz...

http://www.ozgunyuruyus.com/ 

Etiketler : #Özgün   #Yürüyüş   #başladı!   
YORUMLAR
  • polat   02-06-2011 12:48

    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Özgün Yürüyüş sitesinin, kurulması ile dik duran duranların ödün vermemeğe karalı olanların saflarında yer almları gerçekten isabetli bir gelişme. İzmir için, ihtiyacı hissedilen bir çalışmadır. Kardeşlerimizin yapacağı çalışmalarında Allahı rızası üzere olmasını dilerim.

  • hale   30-05-2011 23:40

    hayırlı olsun; izmir'in genç müslümanları islam toplumunun bir nüvesini teşkil ve temsil yürüyüşünüz mubarek olsun

  • Mehmet Pamak   26-05-2011 18:39

    Allah hayırlı ve bereketli kılsın. Özgün Yürüyüş sitesinin, özgün tevhidi yürüyüşümüze önemli katkılar sunacağına inanarak, hayırlı olmasını diliyoruz. Hak yolda ilkeli duruşun İzmir'den yükselen özgün ve onurlu sesi olmasını, hem bekliyor ve özgünderli kardeşlerimize yakıştırıyor, hem de bu sonucu takdir etmesi için Rabbimize dua ediyoruz. Sistem içi demokratikleşmenin ve Türkiye'de üretilen liberal-muhafazakar-demokratik modelin bütün ortadoğuyu dönüştürmek üzere örnek olarak sunulduğu, tevhidi kesimin büyük kısmının ayağını kaydıran çok riskli bir süreçten geçmekteyiz. Kur'ani, tevhidi çizgiyi sürdürecek ve emri bil maruf mükellefiyetiyle uyarı sorumluluğunu yerine getirecek bu tür sitelerin sayısının ve niteliğinin artmasına ne kadar da fazla ihtiyaç olduğu ortada. İnşallah, bu anlamdaki büyük sorumluluğun omuzlanmasında yeni bir imkan olacağını umduğumuz özgün yürüyüş tevhidi mücadelemize güç katacaktır. Rabbimiz tevhidi stratejik yürüyüşümüzde yardımcımız olsun. Takdirle takip ettiğimiz vahye şahidlik çabalarınızın bereketli olmasını, kuşatıcı ve örnek olacak nitelikte istikamet üzere gelişmesini nasip etmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz.

  • özgünyürüyüş.com   26-05-2011 00:31

    Sitemizin tanıtımına yer verdiğiniz ve yayın hayatımızda bizlere destek olduğu için teşekkürü bir borç biliriz.

  • Ahmet ÖZTÜRK   25-05-2011 17:48

    İzmir'den Selamun Aleyküm Sitemizin yayına başladığının haberini yaptığınız için emeği geçen herkesden Allah razı olsun. Selamun Aleyküm

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN