"Kemalizmle uzlaşanların kavgası rant için"

Sakarya Adalet Girişimi Başörtüsü Platformu 197. kez Adapazarı AKM önünde toplandı. Yapılan basın açıklamsında Kemalizmle uzlaşan muhafazakârların gerçekte tüm kavgalarının rant için olduu ifade edildi.

21-06-2009


Sakarya Adalet Girişimi Başörtüsü Platformu 197. kez  Adapazarı AKM önünde toplandı. Yapılan basın açıklamsında Kemalizmle uzlaşan muhafazakârların gerçekte tüm kavgalarının rant için olduu ifade edildi. 

Basın açıklamasında, son hafta gündeme gelen darbe teşebbüsü tartışmaları değerlendirildi ve şu görüşlere yer verildi: 

“Tüm bu tartışmalarda, darbecilerle onların karşısına konan mağdurlar arasında nasıl bir çatışma olduğunu tespit etmekte zorlandık. Zira biliyoruz ki coğrafyamızda tüm darbeleri “Kemalizm” adına ordu yapmıştır ve son vak’a öncesinde de “Kemalizm” ile darbecilerin hedefi oldukları iddia edilen kesimler arasında tam bir mutabakat olduğunu biliyoruz.”

Açıklama şu ifadelerle sona erdi:

"Zulüm karşısında susmayanlar,cehd edenler, direnenler, direnişte sabredenler geleceğe ümid ile bakıyorlar. Zulmedenler ve zulme rıza gösterenler ise iktidardan ve paradan yapılı sarayları içinde akibetlerini beklemekteler. Allah inananlarla beraberdir , zalimlerin ise şeytandan başka dostları yoktur."

(Kaynak: Platform Haber.net)

Etiketler : #Kemalizmle   #uzlaşanların   #kavgası   #rant   #için   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN