
Taşlara, ölmüşlere tapınmayın!
Her yıl olduğu gibi bu yıl da, devlet erkânı laik Cumhuriyetin kurucusu K. Atatürk'ün mezarında biraraya gelerek eşitli ritüeller eşliğinde bağlılık gösterisinde bulundular. Bu apaçık şirk eylemi karşısında devlet erkânına şöyle seslenmek istiyoruz: Taşlara, kabirlere, ölmüşlere tapınmayın. Tapınmaya layık yegâne merci, Yüce Allah'tır.
29-10-2014

İslam ve Hayat
Bugün 29 Ekim. Yüce Allah'ın hükümranlığını, insan ve toplum hayatı üzerindeki belirleyiciliğini reddeden laik Cumhuriyet rejiminin kuruluşunun 91. yılı.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da, devlet erkânı laik Cumhuriyetin kurucusu K. Atatürk'ün mezarında biraraya gelerek eşitli ritüeller eşliğinde bağlılık gösterisinde bulundular.
Bu apaçık şirk eylemi karşısında devlet erkânına şöyle seslenmek istiyoruz:
Taşlara, kabirlere, ölmüşlere tapınmayın. Tapınmaya layık yegâne merci, Yüce Allah'tır.
"Dinde zorlama yoktur. Doğruluk, dalaletten tamamen ayrılmıştır. Kim Tağut'u inkar edip Allah'a iman ederse en sağlam kulpa yapışmış olur, ki onun kopması yoktur. Allah işitendir, bilendir." (Bakara, 2/256)
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Doğru anlaşılan dinin Kurban'ı da doğru anlaşılır
Bayramımız mübarek olsun
BÂTILIN BİTMEYEN KONSİLLERİ
MEALLER, DİYANET VE ÇÖZÜM
PKK Meselesi Tamam, Darısı Kürt Meselesine
‘Makul olmak’ kazandırır
Elias Rodriguez: Bizler -bunun olmasına izin verenler- Filistinlilerin affını asla hak etmeyeceğiz
Akp Sürecine Mâide Sûresi 105. Ayetten Bakmak
Makaleler
Hava Durumu