Şimdi bu neye "hizmet" oluyor?

Sansürleyerek yayınlamak zorunda kaldığımız bu fotoğraf, 7. Türkçe Olimpiyatları Şarkı Finali'nde çekildi.

05-06-2009


 İslam ve Hayat

Sansürleyerek yayınlamak zorunda kaldığımız bu fotoğraf, 7. Türkçe Olimpiyatları Şarkı Finali'nde çekildi. Zaman gazetesi, bu fotoğrafı kullandığı konuyla ilgili haberinde "Ebru Gündeş, Azerbaycanlı Gülizar Ferecova ile düet yaptı" başlığını kullandı.

Türkçe Olimpiyatları, dünyanın çeşitli bölgelerindeki "cemaat okulları"ndan gelen öğrencilerin yarıştığı bir organizasyon. Bir cemaat organizasyonu olmasına karşın, organizasyonla ilgili ilk dikkat çeken husus, İslami ölçülere riayet gibi bir kaygının hisedilmemesi.

"Başörtüsü İslam'ın 5 şartından değil" anlayışına sahip bir topluluktan İslami tesettüre riayet gibi bir duyarlılık beklemesek de, en azından çıplaklığa varan bir teşhircilik de olmaması gerekir diye düşünmeden edemiyorsunuz. Fakat ne çare!

İşte Azerbaycanlı yarışmacıyla, dekolte kıyafet giyinmiş halde "düet yapan" şarkıcı Ebru Gündeş ve "bu neye hizmettir?" sorusunu akla getiren bu görüntüyü övgüyle haber yapan Zaman gazetesinin geldiği nokta...

Sahi, bu neye hizmettir? 

Etiketler : #Şimdi   #bu   #neye   #hizmet   #oluyor?   
YORUMLAR
  • boran   07-06-2009 17:52

    işte dış ülkelerdeki türk okullarının faydaları

  • İbrahim Kemaleddinoğlu   05-06-2009 13:53

    Hizmetin / Hezimetin bu kadarınıda mı görecektik Allahım ? Kenyadan gelmiş siyahi söylüyor : Irmağını akışına ölürüm Türkiyem Brezilyadan gelmiş bayan söylüyor : Zeytin yağlı yiyemem ama... Dün akşamki jüride olanlar şu kişilermiş. Ebru Gündeş, Serdar Ortaç, Ayna Grubu, Fath Kısaparmak. Böyle bir buluşma birde MEKKEde yapılıyor. Ama ne arapça adına nede araplık adına: Yalnızca İSLAM adına Hacc islamda ibadettir. Siyonizm musevilkte ibadettir. Türkçülük Kavmiyetçilikte ibadet halini almıştır. Haftalardır devam eden organizasyonda Kovulmuş şeytandan Rahman ve Rahim olan Allaha sığınırım mealinde bir söz duyan olmadı. Yani nasıl duysun ki ? Şeytan zaten kovulmuyor, davet ediliyor adeta.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN