
Şehidlerin cenaze namazı bugün Fatih Camii'nde kılınacak
İşgalci Rusya gizli servisi tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda şehid edilen 3 Çeçen komutanın cenaze namazının, bugün (18 Eylül Pazar) öğle namazı sonrası Fatih Camii'nde kılınacağı bildirildi.
17-09-2011

İslam ve Hayat
İşgalci Rusya gizli servisi tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda şehid edilen 3 Çeçen komutanın cenaze namazının, bugün (18 Eylül Pazar) öğle namazı sonrası Fatih Camii'nde kılınacağı bildirildi.
İMKAN-DER, konuyla ilgili olarak “Rus işgaline karşı direnen Müslüman Kafkas halklarının yanında olduğumuzu göstermek için tüm Müslümanları cenaze namazına bekliyoruz” açıklamasında bulundu.
-
fikret 18-09-2011 21:21
ayakları ile haykıranlar istanbulda,dilleri ve halleri ile haykıranlar nerde."hakla batılın,imanla küfürün savaşı."
-
mehmet maksut 17-09-2011 21:54
yarın size karşı samimiyetimizin göstergesi olacak. bakalım aramızdayken sahiplenemediklerimize şehit olunca cenazelerine ne kadar sahip çıkacagız... bu haberi okuyup istanbul ve civarında olan tüm kardeşlerime küçük bir kardeş tavsiyesi lütfen gidiniz ve bari son yolculuklarında yetimliklerini yaşamasınlar.
Avrupa Parlamentosu, siyonazi çetesini "soykırımcı" olarak nitelemeye hazırlanıyor
Hamas’tan, siyonazi rejiminin çetesine darbe
ABD’den dünya ülkelerine: İsrail’e karşı adım atmayın
Büyük şeytan ABD Gazze'de ateşkes tasarısını bir kez daha veto etti
Şam’da ABD bayrağı göndere çekildi
86 gün boyunca açlık çeken insanları aşağılamak
Gazze'de her gün her saat Kerbela
Nekbe’nin 77. yıl dönümünde
Makaleler
Hava Durumu