Şehidin vasiyeti: Tevhid çizgisinden ayrılmayın

Siyonist rejimin Mavi Marmara saldırısı sonrası başından vurulan ve 4 yıl bitkisel hayatta kaldıktan sonra şehid olan Uğur Süleyman Söylemez'in vasiyeti kabri başında okundu.

26-05-2014


İsrail'in Mavi Marmara saldırısı sonrası başından vurulan ve 4 yıl bitkisel hayatta kalan Uğur Süleyman Söylemez geçtiğimiz gün şehid olmuştu. Söylemez'in Mavi Marmara gemisine binmeden önce yakınlarına bıraktığı vasiyet mektubu defnedilirken kabri başında okundu. Vasiyetinde Tüm müslüman alemine seslenen Şehid Söylemez, yazdığı son satırlarda Allah yolunda ölmeye gittiğini ve şehid olmanın kendisinin en büyük ideali olduğunu yazmış. İşte Şehid Uğur Süleyman Söylemezin şehid olmadan önce yazdığı son satırları. 

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Kardeşlerim, vasiyetimi yazmadan evvel sizleri Allah’ın selamıyla selamlarım. Şu günlerde Allah izin verirse, İHH’nın organize ettiği insani yardım gemisiyle Gazze’ye gitmek üzereyiz. Bu kararımı verirken mazlum Filistin halkının İsrail zulmüne karşı bizler de sizlerin yanındayız yargısını verip yardım etmek üzere yola çıkmak üzereyiz. Kardeşlik sorumluluğumuz bilinciyle hareket ederek her şeyimizi bırakıp bu yolda başımıza gelecek her türlü zorluğa karşılık Allah’a dayanarak sabretmeye hazırız. Çünkü yeri gelince davamız uğrunda her şeyimizi Allah için terk etmeliyiz. Çünkü Allah’ın davası İslam, her şeyin üzerindedir. İsrail’in her türlü tehditlerine karşı hazırız. Vururlarsak şehit oluruz, zaten en büyük idealimiz şehitliktir. Eğer Allah yolumuzu açık ederse, ambargo halinde olan kardeşlerimize yardımlarımızı ulaştırırız ve İnşallah ölene kadar bu hal üzeri yardımlar ulaştırmak için Rabbimizden yardım dileriz.

Sizlerden ricam Filistin davasına gösterdiğiniz duyarlılığı, yaşadığımız toplumdaki tağuti güçlere karşıda gösterelim. Sorumluluk duygusuyla hareket edip aramızdaki tevhid ehli gruplar olarak ihtilafları çözüp tek vücut halinde küfre karşı cemaat bilinciyle hareket edip Allah’ın dinini hakim kılmak için Allah’tan yardım dileyelim. Birbirimizi Allah için sevelim. Emin insanlar olalım, çünkü Allah Resulü Peygamberlik gelmeden önce emin insandı, her şeyin başı emin olmaktır. Vasiyetimi uzatmadan sizden ricam kardeş olun, birbirinizi Allah için sevin ancak müminler kardeştir. Hiçbir zaman tevhid çizgisinden ayrılmayın. Şeytandan Allah’a sığının. İnşallah hep birlikte tevhidi kardeşler olarak cenneti gerçek yurdumuz olan ahret yurdunda buluşalım. Hakkınızı helal etmenizi rica ederim.

Kardeşiniz
Uğur Süleyman SÖYLEMEZ

Etiketler : #Şehidin   #vasiyeti:   #Tevhid   #çizgisinden   #ayrılmayın   
YORUMLAR
  • Harun Köybaşı   28-05-2014 09:51

    Rahman sana rahmet etsin Uğur abi.Seni yaşarken bizzat güvenilir ve dürüst, mümin kişi olarak bilirdim.Beraberliklerimiz oldu.Müslüman gibi yaşadın ve öyle öldün.Rabbim seni rıdvan cennetiyle mükafatlandırsın...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN