
Seçimler öncesi 'Oy kullanmayın' ilanları
Galler'de yapılacak seçimler öncesi hazırlanan 'oy kullanmayın, kanunu Allah'tan başkası yapamaz' yazılı el ilanları tartışmalara neden oldu
20-04-2015

İngiliz basınındaki haberlere göre, Galler'in başkenti Cardiff"in Grangetown bölgesinde 7 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler öncesi otobüs durakları ve trafik lambalarına yapıştırılan el ilanları ülkede yaşayanlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
Müslümanların yoğun olarak yaşadığı Granetown bölgesinde "genel seçimlerde oy kullanmayın, Allah'tan başka kimsenin seçme hakkı yoktur. Demokrasi Allah'ın hakkını ihlal eder" yazılı el ilanlarının kimlerin hazırladığı ise merak konusu oldu.
Cardiff Belediyesi el ilanlarının bir çoğunun yırtıldığını ve temizleme görevlerinin de geri kalanları temizleyeceğini söyledi.
El ilanlarında "demokrasi insanoğlunun Allah'ın hakkını ihlal eden bir sistemdir ve kendi arzu ve heveslerine göre neye izin verileceğine veya verilmeyeceğine karar verir. İslam ise Britanya'da çözüm için çalışan tek gerçekliktir. İslam, Allah'ın hükmettiği, Allah'ın kanunlarının uygulandığı ve adaletin müşahade altında olduğu bir dindir" ifadeleri yer aldı.
Doğru anlaşılan dinin Kurban'ı da doğru anlaşılır
Bayramımız mübarek olsun
BÂTILIN BİTMEYEN KONSİLLERİ
MEALLER, DİYANET VE ÇÖZÜM
PKK Meselesi Tamam, Darısı Kürt Meselesine
‘Makul olmak’ kazandırır
Elias Rodriguez: Bizler -bunun olmasına izin verenler- Filistinlilerin affını asla hak etmeyeceğiz
Akp Sürecine Mâide Sûresi 105. Ayetten Bakmak
Makaleler
Hava Durumu