Sapkınlık sanat adı altında meşrulaştırılıyor

Türkiye’de AB uyum yasaları çerçevesinde birçok sapkın faaliyet düzenlenirken, ahlaksızlıkların çoğu ise adeta ‘sanat’ ve ‘proje’ adı altında meşrulaştırıldı.

12-05-2020


Bir tarafta Batılı ülkelerin büyükelçilikleri ‘sanat’ adı altında eşcinsellerin fotoğrafları ve videoları sergilenirken, diğer taraftan ise üniversitelerde ‘proje’ adı altında ‘kadın ve LGBTİ dostu kentler, kampüsler ve yurtlar’a göz yumuldu. Sapkınlık o kadar ileri götürüldü ki, ODTÜ’de kadın ve erkeklerin beraber kullandığı ‘cinsiyetsiz tuvaletler’ faaliyete geçirilerek, ‘modernlik’ kılıfıyla mahremiyet ayaklar altına alındı.

SAPKINLĞINA ‘SANAT’ KILIFI!

AB uyum yasaları çerçevesinde Türkiye’de sapkın faaliyetlere her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, farklı kılıflar adı altında meşrulaştırılmaktan da geri durulmuyor. Sapkınlığı destekleyen ve eşcinsel evlilikleri yasal hale getiren Hollanda’nın İstanbul Konsolosluğu’nun desteğiyle İstanbul’da kapsamlı bir etkinliğe imza atılarak, 5 gün boyunca eşcinsellerin fotoğraf ve videoları yayınlandı. Sosyal sorumluluk projesi adı altında yapılan etkinlikte 5 gün boyunca eşcinselliğin reklam ve tanımı yapıldı.

PROJENİN ADI SAPKINLIK

Öte yandan AB sevdası uğruna toplumun değerleriyle oynayan birçok proje ve çalışmaya göz yumuldu.  İktidarın AB politikasından cesaret alan bazı gruplar ise cinsel sapkınlık ve sapıklık olan LGBTİ’yi proje olarak sunanlara hibe verdi.  Toplum Gönüllüleri adındaki bir grup, ‘Genç Kadın Fonu’ kapsamında ‘kadın ve LGBTI dostu kentler, kampüsler, yurtlar’ ilgili projelere 5 bin hibe verileceğini duyurarak, ‘özgürlük’ ve ‘eşitlik’ adı altında ahlaksızlığın yaygınlaşmasına zemin hazırlamıştı. Bu sapkın proje için Eskişehir pilot il seçilirken, Eskişehir Valiliği ise proje ile ilgili duyuruyu valiliğin resmi sitesinden yayınlayarak, sapkınlığa alet olmuştu.

ODTÜ’DE KARMA TUVALET DÖNEMİ

Ayrıca Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ndeki (ODTÜ) LGBTİ kulüpleri, 2017 yılında ‘cinsiyetsiz tuvalet’ talebini dile getirmek ve üniversite yönetiminin dikkatini çekmek amacıyla iki gün süren bir protesto eylemi gerçekleştirmişti. 400’den fazla öğrenci tarafından imza toplanarak üniversite yönetimine iletilen ‘cinsiyetsiz tuvalet’ talebi tepkilere neden olurken, üniversitenin bazı bölümlerinde ise bir süre ‘modernleşme’ adı altında tuvaletlerde kadın erkek ayrımı ortadan kaldırılmıştı. ‘Cinsiyetsiz tuvalet’ sanat ve proje gibi çalışmalarla ne yazık ki sapkınlık hayatın her alanına sokulmaya çalışılıyor.

 

Etiketler : #Sapkınlık   #sanat   #adı   #altında   #meşrulaştırılıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN