Kur'an Meali Yarışması'na muhteşem final bugün

Kur'an'ı Anlama Platformunu'nun düzenlediği yarışmada dereceye girenlere ödülleri, Mustafa İslamoğlu ve Abdulaziz Bayındır'ın birer konuşma yapacağı bir programla takdim edilecek.

16-05-2009


Kur'an'ı Anlama Platformunu'nun düzenlediği yarışmada dereceye girenlere ödülleri, Mustafa İslamoğlu ve Abdulaziz Bayındır'ın birer konuşma yapacağı bir programla takdim edilecek.

Kur'an'ı Anlama Platformunu oluşturan Özgür-Der, Akabe Vakfı, Süleymaniye Vakfı, AKDAV, AKV, Anadolu Gençlik Derneği ve ÖNDER'in bulunduğu kuruluşların desteği ile gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim (Meal) Bilgi Yarışması, 26 Nisan Pazar günü Kur'an gönüllülerinin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirilmişti.

"Sınavınız Bu Kitap'tan..." başlığıyla ilan edilen Kur'an'ı Kerim (Meal) Bilgi Yarışması için www.kuranianlamaplatformu.com  üzerinden ve başvuru irtibat noktalarından 5 bin kontenjanla sınırlı olan sınava 4 bin 400 kişi katılmıştı.

Artık yarışmada finale gelindi. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri inşaallah bugün (16 Mayıs Cumartesi) saat 18:00’de Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek bir programla takdim edilecek.

Programda Mustafa İslamoğlu “Vahyin İnsanı İnşası”, Prof. Dr. Abdulaziz Bayındır ise “Kur’an’ın Anlaşılmasında Peygamberimizin Rolü” başlıklı birer konuşma yapacak.

Etiketler : #Kur'an   #Meali   #Yarışması'na   #muhteşem   #final   #bugün   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN