İşgal rejimi bir Kassam komutanını şehid etti

Filistinli direnişçilerle Gazze’nin güneyindeki Hanyunus’un doğusunda bulunan sınıra konuşlanmış işgalci askerler arasında patlak veren çatışmalarda bir Siyonist komutan yaralandı, bir Filistinli de şehit edildi.

24-12-2014


Siyonistlere ait kaynakların verdiği bilgilere göre bugün (24 Aralık Çarşamba) Gazze'nin güneyinde yer alan Han Yunus bölgesinin doğusunda işgal güçleriyle Filistinli direnişçiler arasında meydana gelen çatışmalarda iki işgalci asker ağır yaralanırken Hamas'ın askeri kanadı durumundaki Kassam Tugayları'nın komutanlarından olan bir mücahit de şehit oldu.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin olaya şahit olan görgü tanıklarından aldığı bilgilere göre işgal güçleri Karara'nın doğusunda Kubbe 1 ve Kubbe 2 olarak adlandırılan bölgelerin arasında mücahitlere ait gözetleme noktasının bulunduğu yere baskın düzenlemeye çalıştılar. Başta Kassam Tugayları mensupları olmak üzere baskına hedef olan noktadaki direnişçiler işgalci askerlere silahla karşılık verdiler. İki işgalci asker bu karşıt saldırıda Kassam mücahitlerinden bir keskin nişancının ateşiyle ağır yaralandı.

İşgalci askerler de mücahitlerin gözetleme noktasını hedef alan saldırı düzenlediler ve Kassam Tugayları komutanlarından Teysir es-Semiri şehit oldu.

Siyonistlere ait haber kaynağı 0404 tarafından verilen bilgide yaralanan iki işgalci askerin askeri helikopterle Bi'ru's-Seba'daki Soroka Hastanesi'ne nakledildiği ifade edildi.

Diğer yandan işgal yönetiminin askerlerine Gazze'nin etrafındaki güvenlik çitlerinden uzaklaşmaları ve Filistinli direnişçilerin gözetleme noktalarındaki keskin nişancıların atış alanında yer alan arazileri boşaltmaları talimatı gönderdiği haber verildi.

filistinhaber

Etiketler : #İşgal   #rejimi   #bir   #Kassam   #komutanını   #şehid   #etti   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN