HAY-DER'de 2011-2012 eğitim programları başlıyor

İstanbul Fatih'te faaliyetlerini sürdüren Haydar ilim kültür ve yardımlaşma derneği HAY-DER geçen sene başlattığı BİLİNÇ DERSLERİ serisini bu yıl da devam ettiriyor.

10-09-2011


HAY-DER'de BİLİNÇ DERSLERİ:

İstanbul Fatih'te faaliyetlerini sürdüren Haydar ilim kültür ve yardımlaşma derneği HAY-DER geçen sene başlattığı BİLİNÇ DERSLERİ serisini bu yıl da devam ettiriyor.

Birbirinden önemli 40 konudan oluşan dersler hepimizin yakından tanıdığı isimler tarafından tebliğ edilecek. Derslerin tebliğcileri şu isimlerden oluşuyor: Ahmed Kalkan, Faruk Köse, Şükrü Hüseyinoğlu, Abdulhamid Kahraman, Ramazan Kayan, Hamza Er, Ahmet T. Ulucak, İbrahim Güleryüz, Mete Açıkgöz ve Hakan Aksu.

Derslerin başlama saati 21.00.

HAY-DER'de Cuma günleri Nüzul Sırasına Göre TEFSİR DERSLERİ:

Dernekte bu sene Cuma günleri saat 21.00'de bayanlarında katılabileceği tefsir dersleri Nüzul sırasına göre işlenecek. Tefsir çalışması Rabbimizin ayetlerini doğru bir şekilde anlayabilme amacını taşıyor. Hamza Er ve Hakan Aksu'un sunumu ile gerçekleşecek tefsir dersleri 16.Eylül.Cuma günü başlayacak.

Mehmet Pamak'la YORUMLUYORUM:

Dernekte bu sene her ayın son çarşambası, Türkiye ve dünya gündeminin Mehmet Pamak'ın yorumlaması ile verimli değerlendirilmesi hedefleniyor. Hızlı bir şekilde yaşanan gelişmelere müslümanca bakabilmek, doğru yaklaşımlarda bulunabilmek için "YORUMLUYORUM" HAY-DER'in bu seneki renkli programlarından...

Hanımlara Özel Seminerler:

HAY-DER her yıl olduğu gibi bu yıl da hanım kardeşlerimiz için tüm programlarda yer ayırmakta... Ancak bununla birlikte her ayın son cumartesi bayan hatiplerin katılacağı seminerlerle hanımlara özel programlarıda gündemine taşıyor.

Tüm bu etkinlikler derneğin Fatih'deki binasında gerçekleştirilecek.

Adres: Zeyrek mahallesi, Nevşehirliibrahimpaşa caddesi, No:39 Fatih/İstanbul
Detaylı bilgi için : www.hayder.org.tr - www.facebook.com/hayderikyd - 0530 692 79 97

 

Etiketler : #HAYDER'de   #20112012   #eğitim   #programları   #başlıyor   
YORUMLAR
  • Adatepeli   12-09-2011 08:15

    Hayirli olsun insaAllah... selam ve dua...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN