Devlet destekli kumarın sembolü Eminönü'ndeki bilet gişesinde vahim durum (VİDEO)

Devlet destekli kumara olan ilgi, devlet eliyle sağlanan kolaylıklar ve ikramiye miktarlarının da arttırılmasıyla, her sene artarak devam ediyor. Kadını erkeği, yaşlısı genci, pardesülüsü başörtülüsüyle saatlerce sıra bekleyenler, besmele çekilerek biletlerini satın alıyorlar.

16-12-2018


İstanbul Eminönü'ndeki Yeni Cami, hafta sonunda adeta piyango kuyruğunun kuşatması altındaydı... Devlet eliyle oynatılan kumar, azalacağı yerde daha da çeşitlenirken, kumara olan ilgi de çeşitli sebeplerle artıyor. Geçim sıkıntısı ve ekonomik zorluk içindeki halk yığınları, bir kumar oyunundan medet umar hale geliyor.

Her “yılbaşı” döneminin alamet-i farikası(!) haline getirilen Milli Piyango çekilişine, bu sene de insanlar büyük(!) ilgi gösterdi. Büyük(!) ikramiye için Eminönü’ndeki devlet destekli kumarın sembol bilet gişesi önünde yüzlerce metrelik kuyruk oluştu. Vatandaşlar bilet alabilmek için saatlerce kuyrukta bekledi. Kuyruk, Yeni Cami önünden geçerek uzadıkça uzadı!

Etiketler : #Devlet   #destekli   #kumarın   #sembolü   #Eminönü'ndeki   #bilet   #gişesinde   #vahim   #durum   #(VİDEO)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN