"Milli İrade Platformu"nu destekleyen kuruluşlara tepki

Kardeşlereli Derneği, Milli İrade Platformu adı altında yayınlanan ve bu bildirinin altına amblemlerini koyarak destekleyen ve duacı olacaklarını söyleyen İslami dernek ve vakıflara, bu tutumlarından geri dönmeleri ve Taguti nizamları desteklememeleri çağrısı yaptı.

07-12-2013


Kardeşlereli Derneği, Milli İrade Platformu adı altında yayınlanan ve bu bildirinin altına amblemlerini koyarak destekleyen ve duacı olacaklarını söyleyen İslami dernek ve vakıflara, bu tutumlarından geri dönmeleri ve Taguti nizamları desteklememeleri çağrısı yaptı.

Kardeşlereli Derneği’nden Çağrı

"Milli İrade Platformu adı altında yayınlanan ve bu bildirinin altına amblemlerini koyarak destekleyen ve duacı olacaklarını söyleyen İslami Dernek ve vakıflara, bu tutumlarından geri dönmeleri ve Taguti nizamları desteklememeleri çağrısını yapıyoruz.

Bir çoğunu çok yakından tanıdığımız, İslami hassasiyeti olan Dernek ve Vakıfların böyle bir bildiriye destek vermelerini, adeta biat edercesine bağlılıklarını beyan etmelerini Kardeşlereli Derneği olarak anlamış değiliz.

Böyle bir bildiriye destek olmanın, savunmanın, Demokrasi mücadelesine sahip çıkmanın, kişinin imanını tehlikeli bir noktaya getireceğini hatırlatıyor, bildiriyi destekleyen, altında amblemi olan Müslüman Kardeşlerimizi derhal bu tutumlarından dönmeye ve tövbe etmeye çağırıyoruz."

Etiketler : #Milli   #İrade   #Platformunu   #destekleyen   #kuruluşlara   #tepki   
YORUMLAR
  • İsa   08-12-2013 19:03

    Kardeşlerelinin bu tepkisi haklı ama bir turasızlık dikkatleri çekiyor ve bu tür tepkilerin anlam kaybetmesine yol açıyor. Çünkü aşağıdaki satırlar da, birlikte oldukları bir abilerne ait, ama onlardan hiçbir tepki almadan face'te ve kendi sitelerinde yayınlanıyor. "Kur'an nesli, ilk nesil örnekliği, nebevi rabanı metot diye diye zihinleri " iğdiş" edenler, Mısır'a, İhvana ve Mursî'ye bakın da öğrenin." "Tayyip deme de ne dersen de bu kafaya. Adamın iyiliklerini bile göremeyecek kadar körleşiyorlar." "Şimdi diyorsunuz ki Erdoğan %5 lik “milli görüş” ideolojisini “benimde dahil olduğum” %100 e dayatıyor! Cümle alem bilir ki bu %5 lik ideoloji, bu ülkede Müslümanların ideolojisidir. Erdoğan’ın hiç çıkartmadığını söylediğiniz Erbakan’ın “milli görüş” gömleğindeki “milli” nin “dini-islami” olduğunu taraftarı olsun düşmanı olsun bu memlekette “deliler” ve “hainler” hariç herkes bilir." "Dershane vesilesiyle üstü örtük güttüğünüz “düşmanlıkta” Erdoğan’la hesabınız nedir? Bu ülkenin tek yerli ideolojisi ”Milli görüş” kabusu mu görmeye başladınız yoksa?" Abiniz yukarıdaki cümleleri yazarken susarak destekleyip, hatta sitenizde yayınlayıp ondan sonra da aynı şeyi yapan başkalarına yüklenmeniz tutarlı mıdır? Allah (c), "yoksa siz iyiliği başkalarına tavsiye edip duruken kendinizi unutuyor usunuz? Hem de kitabı okuduğunuz halde, akletmeyecek misiniz?" diye sormuyor ve uyarmıyor mu?

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN