
Suriye okullarında Rusça zorunluluğu
Rusya Uluslararası İşbirliği Derneği Başkanı ve eski Rusya Başkanı Sergey Stepaşin, Suriye’nin tüm okullarında Rusça derslerinin zorunlu olarak okutulacağını açıkladı.
30-05-2014

Rusya parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması’nın BDT, Avrasya bütünleşmesi ve soydaşlarla ilişkilerden sorumlu komitenin toplantısında konuşan Stepaşin, “Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitriy Rogozin’in son Suriye ziyaretinin ardından bu ülkenin yönetimi tüm okullarda Rusça derslerinin zorunlu olarak okutulması kararını verdi” dedi.
Rusya'nın Sesi Radyosu'nun haberine göre, Stepaşin, Suriye’nin Rusya için sadece bir müttefik değil, Ortadoğu’daki ileri karakolu olduğunu da vurguladı.
Öte yandan Devlet Duması’nın BDT, Avrasya bütünleşmesi ve soydaşlarla ilişkilerden sorumlu komitenin başkanı Leonid Slutskiy, komitenin çalışma planlarına Rusya Uluslararası İşbirliği Derneği ile düzenli ortak toplantıları da ekleyeceğini kaydetti.
(Ajanslar)
"Kürt Kökenli" İfadesi Üzerine Birkaç Kelam
Kadim Cahiliye’de ve Güncel Cahiliye’de “Garantörlük”
FUTBOLİZMİN RAHİPLERİNİN "TEMİZ FUTBOL" SÖYLEMİ ÜZERİNE
1700 YIL ÖNCEKİ İZNİK KONSİLİ, 1700 YIL SONRAKİ İZNİK AYİNİ
Ve Kemalistlerin İlahı Atatürk ölür
TANRISALLAŞTIRMA, M.KEMAL'E RAĞMEN Mİ YAPILDI?
Şirk ritüellerine hayır: Kemalizm'in değil Rabbimizin kuluyuz
KEMALİZMİN YUNAN AŞKI BAĞLAMINDA KIBRIS SEÇİMLERİ
Makaleler
Hava Durumu

































































