
"Model ortak" ABD 5 Pakistanlıyı daha katletti
Amerikan güçleri Pakistan'ın iki ayrı bölgesinde düzenlediği saldırılarda toplam 5 Pakistanlıyı katletti.
02-06-2012

ABD insansız hava uçakları bir kez daha Pakistan'da katliam yaptı. Son saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti. Pakistan istihbarat yetkilileri, Amerika'ya ait olduğu sanılan bir füzeyle Afgan sınırında iki kişinin öldüğünü açıkladı.
Yetkililer füzenin bir motosiklete isabet ettiğini ve iki kişinin öldüğünü bildirdi. Yetkililer olayla ilgili daha fazla ayrıntı vermedi.
Amerika'nın bölgede gizli olarak uyguladığı saldırılar ABD ile Pakistan arasında anlaşmazlığa sebep oluyor.
Bunun yanı sıra Pakistan insansız hava araçlarıyla gerçekleştirilen saldırıların durdurulmasını istiyor, fakat Amerikan güçleri 2008 yılından beri Pakistan'ın kuzeyinde el-Kaide ve Taliban'ı hedef alan çeşitli saldırılar düzenliyor. Ayrıca ABD'ye ait insansız bir hava aracının Pakistan'ın Güney Veziristan bölgesinde yaptığı saldırıda üç kişi öldü.
Güvenlik yetkilileri, Güney Veziristan'ın Havasi Hel köyünde Taliban mensuplarının kaldığı tespit edilen bir eve gerçekleştirilen saldırıda üç kişinin öldüğünü bildirdi.
(Kaynak: AA)
Doğru anlaşılan dinin Kurban'ı da doğru anlaşılır
Bayramımız mübarek olsun
BÂTILIN BİTMEYEN KONSİLLERİ
MEALLER, DİYANET VE ÇÖZÜM
PKK Meselesi Tamam, Darısı Kürt Meselesine
‘Makul olmak’ kazandırır
Elias Rodriguez: Bizler -bunun olmasına izin verenler- Filistinlilerin affını asla hak etmeyeceğiz
Akp Sürecine Mâide Sûresi 105. Ayetten Bakmak
Makaleler
Hava Durumu