
Yemen diktatörü, ülkeyi terk etti
Yemen’in başkenti Sanaa’da Cuma günü sarayına düzenlenen saldırıda yaralanan Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih’in ülkeyi terk ettiği bildirildi.
05-06-2011

BBC'ye açıklamada bulunan hükümet kaynakları, Ali Abdullah Salih'in tedavi görmek üzere Suudi Arabistan'a gittiğini söyledi. Salih'in geri dönüp dönmeyeceği bilinmiyor.
Cuma günü Sanaa'da devlet başkanlığı sarayına düzenlenen saldırıda 6 kişi ölürken, aralarında başbakan ve meclis başkanının da bulunduğu 8 üst düzey yetkili yaralanmıştı. Hükümet yetkilileri, daha önce yaptıkları açıklamada, başbakan ve meclis başkanı dahil 4 kişinin tedavi için Suudi Arabistan'a götürdüklerini kaydetmişti.
Sanaa'da son bir haftadır, devlet başkanı Salih ile ülkenin en güçlü aşiretlerinden olan Haşed aşireti mensupları arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Son dört günde yaşanan çatışmalarda 100'den fazla kişi öldü.
(Kaynak: Haksöz Haber)
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Trump-Netanyahu planı: İşgali yenilemek ve kalıcı hale getirmek
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Makaleler
Hava Durumu






























































