Gazze kuşatmasını kurbanlarımızla kıralım

Özgür-Der, bu yıl da kurbanları, Kudüs için savaşan İslam ümmetinin yüz akı Filistine gönderme çağrısı yaptı. Benzer bir çağrı İHH'dan da geldi.

03-12-2008


Özgür-Der'den "Kurbanlar Gazze'ye" Çağrısı

Özgür-Der, bu yıl da kurbanları, Kudüs için savaşan İslam ümmetinin yüz akı Filistine gönderme çağrısı yaptı. Gazze'de yaşanan insani drama dikkat çeken Özgür-Der, yoğun abluka ve ağır kuşatma altındaki kardeşlerimize kurbanlarımızla ulaşmaya davet ediyor. "Gazze'ye ulaştırılacak kurbanlarımız yoksulluğa, açlığa, karanlığa mahkûm edilen ve dünyanın en büyük açık hava hapishanesine çevrilen Gazze'de Müslümanların onurunu canları pahasına koruma mücadelesi veren kardeşlerimizle dayanışmaya ve böylelikle paylaşma sorumluluğumuzu hakkıyla yaşamaya bir vesile olsun!" diyen Özgür-Der, Gazze'de yaşananlarla ilgili dıyarlılık çağrısında da bulundu.

İHH: "Kurbanla İyiliğe Ortak Ol!"

İHH İnsani Yardım Vakfı, Kurban çalışmasıyla fiziki mesafeleri gönül coğrafyamızda eritiyor. Kardeş olmanın, paylaşmanın, Allah için adamanın ve kurban etmenin manevi iklimiyle İslam dünyasını bir araya getiriyor. Geçen yıl Kurban programında dünyada milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşan İHH, bu yıl da dünyada 110 ülke ve Türkiye'de 47 ilde ihtiyaç sahiplerine kurbanlarınızı ulaştıracak. Filistin de, İHH'nın kurban keseceği yerlerin başında geliyor.

(Kaynak: Haksöz Haber)

 

Etiketler : #Gazze   #kuşatmasını   #kurbanlarımızla   #kıralım   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN