"Gerçek kazanımlar için Müslümanca duruş sergileyelim"

Sakarya Adalet Girişimi Başörtüsü Platformu, 217. Basın Açıklaması'nda "Bizlere sunulan gündem maddeleri üzerinde yaptığımız yorumlarda, duyduğumuz heyecanlarda, ne derece İslami bir metot ile hareket ediyoruz?" sorusu gündeme getirildi.

08-11-2009


Sakarya Adalet Girişimi Başörtüsü Platformu, 217. Basın Açıklaması için Adapazarı Akm önünde toplandı. SAGİR adına Diriliş Saati Dergisinden İsmail Duman'ın okuduğu açıklamada; "Rabbimiz buyurmuyor mu ki, bizler toplum olarak kendimizi değiştirmedikçe, bu toplum da değişmeyecek. O zaman, bizlere sunulan gündem maddeleri üzerinde yaptığımız yorumlarda, duyduğumuz heyecanlarda, ne derece İslami bir metot ile hareket ediyoruz? diye bir kez daha sormalıyız kendimize… Acaba, Hakk olandan yana mıyız; yoksa güçlü olandan yana mı? Yani, birtakım mevzular karşısında yorumlar yaparken, gerçekten zulümlere karşı olduğumuz için mi, yoksa hükümet güçleri İslami bir motif ile karşımızda durduğu için mi bu denli cüretkâr olabiliyoruz? ifadelerine yer verildi.Ayrıca açıklamada kanser hastası Güler Zere ile aynı sorunları yaşıyan mahkum Müslümanlara değinildi.

”Direne direne kazanacağız”,”zulme karşı omuz omuza” “müslüman uyuma başörtüne sahip çık “sloganlarının atılığı açıklamada “direniş 5.yılında zillet bizden uzaktır”,”direniş bir mekteptir bizde sakaryalıyız”, “Başörtüsü Allahın emri müslüman kadının kimliğidir”pankartları taşındı.

Etiketler : #Gerçek   #kazanımlar   #için   #Müslümanca   #duruş   #sergileyelim   
YORUMLAR
  • Ender   08-11-2009 21:35

    Sakaryalı kardeşlerimize helal Allah hepsinen razı olsun zillet bızden uzaktır..

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN