Siyonistler son saldırılarda altı camii yerle bir etti

Siyonist işgal ordusunun Şehid Gazze’nin ortasında bulunan Bureyc Mülteci Kampındaki Ömer bin Hattab camisini bombalamasıyla, şimdiye kadar son saldırılarda yıkılan cami sayısı 6’ya ulaştı.

30-12-2008


Siyonist işgal ordusunun bugün sabah (30 Aralık Salı) erken saatlerde Şehid Gazze’nin ortasında bulunan Bureyc Mülteci Kampındaki Ömer bin Hattab camisini bombalamasıyla, şimdiye kadar saldırılarda yıkılan cami sayısı 6’ya ulaştı.

Mahalli kaynakların Filistin Enformasyon Merkezi’ne yaptıkları açıklamaya göre, Siyonist çete devletinin hava kuvvetlerine bağlı F16 savaş uçaklarından, 5 kattan oluşan caminin üzerine tonlarca patlayıcı bırakılması üzerine cami yerle bir olurken, camiye bitişik evler de zarar gördü. 5 kattan oluşan caminin yanında camiye ait bir bahçe ile vakıf malı atık su tahliye ünitesi de bulunuyordu.

Dördüncü gününe giren Siyonist işgal devletinin katliamında 360’dan fazla Filistinli şehit olurken, binin üzerinde de yaralı var. Yapılan saldırılarda camiler de özellikle hedef alınarak şimdiye kadar 6 tanesi yerle bir edildi.

Ömer bin Hattab Camii, Gazze’nin batısında bulunan Eş-Şifa Camii, Han Yunus’taki el-Kassam Camii, Gazze’nin kuzeyindeki İmad Akil Camii, Cibaliya’da bulunan Ebu Bekir es-Sıddık Camii, Rafah’taki el-İstikame Camii ve Abbas Camii, tarihin şahit olduğu en kanlı saldırılardan birinde yerle bir edildiler.

(Kaynak: Filistin Haber)

Etiketler : #Siyonistler   #son saldırılarda altı   #camii   #yerle   #bir   #etti   
YORUMLAR
  • ercan   17-01-2009 15:27

    114. Allah'ın mescidlerinde O'nun adının anılmasına engel olan ve onların harap olmasına çalışandan daha zalim kim vardır! Aslında bunların oralara ancak korkarak girmeleri gerekir. (Başka türlü girmeye hakları yoktur.) Bunlar için dünyada rezillik, ahirette de büyük azap vardır.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN