Hamas: Siyonist zihniyet tamamen vahşi ve canavar bir zihniyet

Siyonist barbarların Şifa Hastanesindeki vahşetinin ortaya çıkmasının ardından Hamas yaptığı açıklamada, manzaranın, faşist siyonist zihniyetin bütün insani ve medeni değerlerden uzak, tamamen vahşileşmiş ve canavarlaşmış bir zihniyet olduğunu ortaya koyduğunu belirtti.

03-04-2024


 

İslami Direniş Hareketi (Hamas), işgal güçlerinin 1 Nisan Pazartesi sabahı Şifa Hastanesi’nden çekilmesinden sonra oradaki korkunç manzaranın tam olarak ortaya çıkmasının ardından yaptığı açıklamada işgalci düşmanın Şifa Hastanesi’nde gerçekleştirdiği katliamın onun herhangi bir zafer kazanması anlamına gelmediğini dile getirdi.

Hamas bugün yaptığı basın açıklamasında işgal güçlerinin çekilmesinden sonra ortaya çıkan korkunç manzaranın, bütün bağları ve ipleri koparmış durumdaki işgalci siyonist ordunun kullandığı yöntemin insanları sebepsiz yere katletmek ve terör olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiğini vurguladı.

Hamas, Şifa Hastanesi ve çevresinde binaların sahiplerinin üstüne yıkılması, yapılan yıkım, tahribat, katliam ve sergilenen vahşetin, insanların elleri ve kolları bağlı bir şekilde diri diri toprağa gömüldüklerini ortaya koyan manzaraların, yanmış ve kömürleşmiş durumdaki cesetlerin, tankların ezdiği insanların ve bunların dışında nice korkunç manzaraların siyonist işgal ordusunun vahşette ne derece ileri gittiğinin çok açık delilleri olduğuna dikkat çekti.

Hamas, bütün bu manzaraların faşist siyonist zihniyetin bütün insani ve medeni değerlerden uzak tamamen vahşileşmiş ve canavarlaşmış bir zihniyet olduğunu, onun işlediği cinayetlerin bütün ölçüleri ve sınırları aştığını çok açık bir şekilde gözler önüne serdiğini ifade etti.

Hamas açıklamasında siyonist işgal rejiminin bütün bu vahşi uygulamalara cesaret edebilmesinde ABD yönetiminin ve özel anlamda başkanı Biden’ın doğrudan ve tam sorumluluğu olduğunu, ABD ve Biden’ın siyonist vahşetin Gazze Şeridi’ndeki tüm cinayetlerinin, saldırılarının ve özellikle de hastaneleri hedef alan saldırılarının doğrudan sorumlusu ve ortağı olduğunu vurguladı.

İşgalci siyonistler iki hafta süreyle kuşatma altında tuttukları ve katliam yaptıkları Şifa Tıp Kompleksi’nden bugün sabah arkalarında yüzlerce yanmış ceset bırakarak çekilmişlerdi.

(Filistin Enformasyon Merkezi)

 

Etiketler : #Hamas:   #Siyonist   #zihniyet   #tamamen   #vahşi   #ve   #canavar   #bir   #zihniyet   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN