Mehdi Kudüs'e indi mi?

Asırlardır en hayati sorunlarını Mehdi ve Mesih gibi hayali varlıklara havale eden; her gün burnunun dibinde, onunla iç içe yaşadığı, kendisinin bütün kutsallarına savaş açmış düşmanını Deccal gibi uydurma isimlerle adeta buharlaştıran İslam ümmeti artık bu ölümcül uykudan uyanmalıdır.

12-04-2024


Mehdi konusu gündemden hiç düşmüyor. Bitli baklanın kör alıcısı bulunuyor illaki. “Aleyhisselam” demeyi de ihmal etmedikleri Mehdi gelecek ve dünyayı kurtaracak. Dünyayı adaletle dolduracak, zulüm bitecek. Çocuğun yılanla oynaması vaka-i adiyeden olacak. (Yahudi yılanı hariç). Mehdi’nin adaleti, kaç yıl hüküm süreceği, ne ile hükmedeceği, onun zamanında yaşanacak bolluk vb. anlatmakla bitecek gibi değil.

Şu anda yeryüzünde Mehdi adı verilen yaratığın bulunup bulunmadığının, böyle bir olağanüstü kurtarıcının gelip gelmeyeceğinin kesin sonuç veren bir testini yapmamız mümkündür. Çünkü hem İsa Mesih’in hem de annesinin adı Amine, babasının adı Abdullah, kendi adı Muhammed olan Mehdi’nin ineceği yer olan Kudüs’te ve bilhassa Gazze’de -deyim yerindeyse- tam bir kıyamet savaşı yaşanmaktadır. Gazze’de öldürülen Müslümanların sayısı olarak 30 bin rakamı telaffuz edilmektedir. Tabi ki gerçek rakamın bunun çok daha üstünde olmasının da önemi yoktur. Önemli olan şudur: Gazze’de kan gövdeyi götürürken Mesih ya da Mehdi neden gelmemektedir? Bugün gelmeyen Mehdi hazretleri ne zaman gelecektir?

Etiketler : #Mehdi   #Kudüs'e   #indi   #mi?   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN