İşgalci askerler, tişörtündeki silah resminden dolayı Filistinli çocuğa saldırdı

Filistinliler sosyal medyada, iki hafta önce işgalci askerlerin Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin güney kesiminde yer alan El-Halil şehrinde Filistinli bir çocuğa saldırmalarının görüntülerini yayınladı.

25-03-2024


Olayın yaşandığı ve El-Halil'in merkezinde bulunan Cabir Mahallesi'nde bir iş yeri kamerasından çekilen videoda, işgalci askerler siyah renkli ve baskılı tişörtünün kolunun üzerinde beyaz renkli bir silah resmi olması sebebiyle çocuğa saldırıyor, vahşice dayak atıyor ve üzerindeki tişörtü zorla çıkarıp yırtarak yüzüne savuruyorlar. Tişörtün üzerindeki silah resminin el çizimi değil baskı olduğu ise belirgin bir şekilde görülüyor.
 
Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından işgal rejimi güvenlik teşkilatının olayın görüntüsünü alan kameranın bulunduğu dükkanın sahibini emniyet merkezine çağırdığı ve görüntünün aslına el koyduğu belirtildi.
 
Filistin'in Batı Şeria bölgesinde çocuklar sık sık işgal askerlerinin ve güvenlik görevlilerinin bu türden çirkin saldırılarına, iğrenç muamelelerine ve aşağılayıcı uygulamalarına maruz kalıyorlar. İşgalci siyonist askerler Filistinlilerin çocuklarına saldırmaktan ve sataşmaktan özel bir zevk alıyorlar. İşgalci askerlerin bu saldırılarına ek olarak özellikle kırsal alanda yine işgal rejimi tarafından terör çeteleri olarak kullanılan yahudi yerleşimciler de Filistinli çocuklara sık sık saldırılarda bulunuyorlar. Yerleşimci terör çeteleri de işgal askerleri tarafından korunuyor.
 
(Filistin Enformasyon Merkezi)

Etiketler : #İşgalci   #askerler   #   #tişörtündeki   #silah   #resminden   #dolayı   #Filistinli   #çocuğa   #saldırdı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN