Siyonist kuşatma can almaya devam ediyor

Siyonist işgalci ve işbirlikçisi Arap rejimlerinin kuşatması Gazze'de can almaya devam ediyor. Dün bir hastanın daha vefat etmesiyle, kuşatma kurbanların sayısı 340'a ulaştı.

02-06-2009


Kuşatma nedeniyle Gazze’de gereken tedaviyi göremeyen ve kapıların kapalı olması nedeniyle de dışarıda tedavi olmasına müsaade edilmeyen hastalardan birinin daha vefat etmesiyle kuşatma kurbanlarının sayısı 340’a ulaşmış oldu.

Gazze’deki hastalardan birinin daha vefat etmesi üzerine Filistin Sağlık Bakanlığı Bugün yazılı bir açıklama yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi’ne de ulaşan açıklamada, Gazze’nin Beyt Lahiya şehrinden kalp hastası Ahmed Hasan Muhammed’in (53) vefat etmesiyle üç yıldır devam eden kuşatma kurbanlarının sayısının 340’a ulaştığı belirtildi.

Bakanlık yaptığı açıklamanın devamında, kuşatma ve son barbar savaş nedeniyle Gazze’de tedavisi mümkün olmayan Gazzeli hastalardan Ahmed Hasan’ın işgal devletiyle Mısır’ın Gazze sınır kapılarını kapatmaları nedeniyle dışarıda tedavi imkanı olmadığından hayatını kaybettiğini belirtti.

Mısırlı yetkililere çağrıda bulunan Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Gazze’deki hastanelerin yetersiz bakım ünitelerinde ölüm sıralarını bekleyen hastaların dışarıda tedavi olmaları için Rafah sınır kapısının açılmasını istediler.

(Kaynak: Filistin Haber)

Etiketler : #Siyonist   #kuşatma   #can   #almaya   #devam   #ediyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN