Siyonist işgal çetesinin soykırım saldırılarında 47 aile tüm fertleriyle katledildi

Siyonist işgal rejiminin bölgeye yönelik son saldırılarının başlamasından şimdiye kadar 47 ailenin tüm fertleriyle nüfus kayıtlarından silinecek derecede imha edildiği bildirildi.

16-10-2023


Siyonist işgal güçlerinin Gazze bölgesinde sivil halka yönelik vahşi saldırılarında, meskun binaların tamamen yerle bir edilmesi sebebiyle bazı yerlerde aileler tamamen yok ediliyor. 
 
Siyonist işgal rejiminin bölgeye yönelik son saldırılarının başlamasından şimdiye kadar 47 ailenin tüm fertleriyle nüfus kayıtlarından silinecek derecede imha edildiği haber verildi. 
 
Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada 500 fertten oluşan 47 büyük aile işgal güçlerinin, tamamen sivil kalabalıkları ve meskun bölgeleri hedef alan, evleri yerle bir eden korkunç saldırılarında tümüyle imha edildi. Evleri tepelerine yıkılan bu ailelerin Gazze'deki muhtelif mülteci kamplarında ikamet ettikleri ifade edildi. 
 
İşgal güçleri bugün 9'uncu gününe giren saldırılarında bölgedeki sivil insanların tepelerine binlerce ton bomba ve füze yağdırdı. Bütün bu bombalamalarla büyük katliamlar gerçekleştirirken yüzlerce binayı da tamamen yerle bir etti. 
 
İşgal saldırılarında şehit edilenlerin sayısının 2329'u yaralıların sayısının ise 9042'yi bulduğu haber verildi. 
 
Şehitler arasında 724 çocuk, 458 kadın, yaralılar arasında ise 2450 çocuk 1536 kadın bulunuyor.
 
(Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi)

Etiketler : #Siyonist   #işgal   #çetesinin   #soykırım   #saldırılarında   #47   #aile   #tüm   #fertleriyle   #katledildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN