Siyonazi çetesinin gazeteci kıyımı sürüyor... FİEM Gazze Bölgesi Müdürü Dr. Rezak El-Garabli katledildi

Filistin Enformasyon Merkezi'nin Gazze Bölgesi Müdürü Dr. Rezak El-Garabli dün (6 Şubat Salı) akşam siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'a yönelik olarak düzenledikleri vahşi saldırı sonucu şehit edildi. Böylece siyonazi çetesinin soykırım saldırılarında şimdiye kadar katledilen gazetecilerin sayısı 123'e çıktı.

07-02-2024


Filistin Enformasyon Merkezi'nin Gazze Bölgesi Müdürü Dr. Rezak El-Garabli dün (6 Şubat Salı) akşam siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'a yönelik olarak düzenledikleri vahşi saldırı sonucu şehit edildi. 
 
El-Garabli'nin de şehit edilmesiyle birlikte işgal güçlerinin 7 Ekim 2023 tarihinde başlattıkları ırkçı soykırım saldırılarında şimdiye kadar şehit edilen gazetecilerin sayısı 123'e çıktı. 
 
El-Garabli işgal güçlerinin Han Yunus'taki bazı evleri hedef alan yoğun saldırıları sonucu şehit oldu. 
 
Filistin Enformasyon Merkezi'nin Gazze Ofisi dün akşam yaptığı açıklamada El-Garabli'nin işgal güçlerinin Han Yunus'a düzenledikleri saldırıda şehit olduğunu duyurdu. 
 
Filistin Enformasyon Merkezi yetkilileri El-Garabli'nin şehit edilmesinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını ve kendisine Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, tüm yakınlarına, dostlarına, sevenlerine ve Filistin Enformasyon Merkezi camiasına başsağlığı dilediklerini belirttiler. 
 
5 Şubat Pazartesi akşamı Brüksel'de Avrupa Birliği binasının önünde Dünya Gazeteciler Birliği tarafından Filistinli gazetecilerle dayanışma amaçlı bir gösteri düzenlenmiş ve Filistin'de gazetecilerin öldürülmesinin durdurulması için gerekli girişimlerin yapılması istenmişti. 
 
İşgal rejimi sergilediği vahşetin dünya kamuoyunun gündemine taşınmasından rahatsız olduğu için gazetecilere yönelik olarak planlı ve kasıtlı saldırılar gerçekleştiriyor. 
 
(Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi)

Etiketler : #Siyonazi   #çetesinin   #gazeteci   #kıyımı   #sürüyor...   #FİEM   #Gazze   #Bölgesi   #Müdürü   #Dr.   #Rezak   #ElGarabli   #katledildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN