İzzet Şahin'in gözaltı süresi uzatıldı

Siyonist rejim tarafından 27 Nisan 2010 tarihinde gözaltına alınan İHH İnsani Yardım Vakfı Batı Şeria Temsilcisi İzzet Şahin, 10 gündür nezarethanede tutuluyor. Bugün mahkemeye çıkartılan Şahin’in duruşması bir hafta sonraya ertelendi.

06-05-2010


Siyonist rejim tarafından 27 Nisan 2010 tarihinde gözaltına alınan İHH İnsani Yardım Vakfı Batı Şeria Temsilcisi İzzet Şahin, 10 gündür nezarethanede tutuluyor.  Bugün mahkemeye çıkartılan Şahin’in duruşması bir hafta sonraya ertelendi.

İHH’dan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Vakfımız personeli İzzet Şahin, Filistin’de yürüttüğümüz proje ve faaliyetlerin tetkik, denetim ve çeşitli işlemlerini gerçekleştirmek üzere 28 Kasım 2009 tarihinde görevli olarak Batı Şeria’ya gitmiştir. Şahin, 27 Nisan 2010 tarihinde Beytlahim kontrol noktasında geçmek isterken işgal güçleri tarafından gözaltına alınmıştır.

İzzet Şahin’in 6 Mayıs 2010 Perşembe günü yapılan duruşmasında zaten 8 günü geçen gözaltı süresi bir hafta daha uzatılmıştır.  Kötü muamele, adil olmayan yargılama, haksız yere tutulma vb. temel insan haklarını hiçe sayan bu uygulamanın son bulması için gerekli tüm girişimler yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.”

(Kaynak: İHH)

Etiketler : #İzzet   #Şahin'in   #gözaltı   #süresi   #uzatıldı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN