İktibas'ın sitesi yenilendi

İslami uyanış çizgisinin önemli temsilcilerinden İktibas Dergisi'nin internet sayfası yenilenerek yayınına başladı.

01-04-2010


İslam ve Hayat

İslami uyanış çizgisinin önemli temsilcilerinden İktibas Dergisi'nin internet sayfası yenilenerek yayınına başladı. Sitede, ayda bir yayınlanan derginin içeriği ve arşivinin yanı sıra, güncel haberlere ve yorumlara da yer verilmeye başlandı. Sitenin yazar kadrosu ise şöyle: Atasoy Müftüoğlu, Mehmed Durmuş, Arif Kaya, A. Burak Bircan, Mukaddes Özkan, Hikmet Ertürk, Ahya Aras, Elif İsmailoğlu, Mehmet Teker.

www.iktibasdergisi.com adresinden yayın yapan sitenin yeni haliyle yayına başlaması ile ilgili sitede şu açıklamaya yer verildi:

"1 Ocak 1981 yılında yayın hayatına başlayan İktibas Dergisi, kurucusu rahmetli Ercümend Özkan'ın açmış olduğu çığırda ilerlemeye devam etmektedir. Bugün teknolojinin hızla ilerlediği bir ortamda bizler de mesajımızı daha yaygın kitlelere taşıyabilmek için bu internet sitesi ile karşınızdayız.Sizlerin de farkedeceğiniz gibi yeni sitemiz daha canlı ve aktif bir çizgide yayın yapmak üzere tasarlandı.

Türkiye ve dünyada müslümanları ilgilendirdiğini düşündüğümüz tüm ayrıntıları buradan sizlerle düzenli olarak paylaşacağız. Bunun yanı sıra siz okuyucularımızın haber ve yazılara yapacağınız yorumlar ile sizlerin görüşlerini de kitlelere taşıma fırsatı bulmuş olacağız.Sitede yer almasını isteyeceğiniz haber ve yazılarınız için lütfen bize elektronik posta aracılığı ile ulaşın ve gerek bölgenizde gerekse de dünyanın herhangi bir köşesinden müslümanlar için önemli olabileceğini düşündüğünüz gelişmeleri bizimle paylaşın.

İktibas'ın yayın politikasına aykırı düşmediği sürece sizlerden ulaşacak bilgilere olabildiğince yer vermeye çalışacağız.Umarız ki internet sitemiz de dergimiz gibi Allah'ın dinini doğru anlamak ve anlatmak için iyi bir ortam oluşturur. Allah bu yolda hep birlikte ilerlemeyi nasip etsin.Allah'a emanet olunuz."

Biz de İktibas'ı yayınlayan kardelerimizi bu atılımlarından ötürü tebrik ediyor, yeni sitenin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. 

Etiketler : #İktibas'ın   #sitesi   #yenilendi   
YORUMLAR
  • Adatepli   01-04-2010 12:32

    insaAllah islam alemi icin hayirli olur... selam ve dua...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN