İktibas Dergisi Kasım sayısında manşet ‘Gazze Cihadı’

Yaklaşık bir aydır siyonist vahşete maruz kalan Gazze Müslümanlarını ve direnişin önderi Hamas’ı selamlayan İktibas Dergisi, 539. sayısıyla okurlarına ulaştı.

02-11-2023


İktibas’ın yeni sayısı “Gazze Cihadı Dirilişin Muştusu” manşeti ile çıktı. Gazze Müslümanlarının dünya Müslümanlarına umut veren direnişi derginin ana gündemini oluştururken, Gazze merkezli olarak dünyada gelişen olaylar da Yorum sayfalarında değerlendirildi.
 
İşgal rejiminin 7 Ekim’de yediği darbenin küfrün temsilcileri kadar sözde Müslüman ülkelerin siyonist işbirlikçisi rejimlerini de korkuttuğu belirtilen yorumda, siyonistlerle ‘normalleşme’ anlaşmalarının akıbeti de tartışılıyor. Şu anda Gazzeli Müslümanların cephede kafirle yüz yüze yaptıkları savaşla Kur’an’ı yeniden tefsir ettikleri vurgulanan yorumda, “Ölmüş bir ümmetin mensupları olarak içimizden kimilerine âtıl gibi (tarihsel!) görünen cihad ayetlerinin Gazze sokaklarında müthiş bir etkiyle canlandıklarına tanık olmaktayız.” deniliyor.
 
Dergide bu ay Atasoy Müftüoğlu, Mehmed Durmuş, Şükrü Hüseyinoğlu, Mustafa Bozacıoğlu, Yakup Döğer ve Bünyamin Zeran yazıları ile okurlarına seslenirken, Sanat Edebiyat sayfalarında Cevat Akkanat ve Muhammed Münzevi’nin şiirleri ile Mehmet Akif Coşkun’un kaleminden bir çalışma da yer alıyor.
 

Etiketler : #İktibas   #Dergisi   #Kasım   #sayısında   #manşet   #‘Gazze   #Cihadı’   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN