İHH'dan büyük hizmet: Gazze'nin tüm yetimleri bize emanet

Bugüne kadar Filistinli binlerce yetime yardım elini uzatan İHH İnsani Yardım Vakfı, son siyonist saldırılarında yetim kalan tüm Gazzeli çocuklara bakma kararı aldı.

11-01-2009


Bugüne kadar Filistinli binlerce yetime yardım elini uzatan İHH İnsani Yardım Vakfı, son İsrail saldırılarında yetim kalan tüm Gazzeli çocuklara bakma kararı aldı.
İHH'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Vakfımız son son siyonist saldırılarında saldırılarında anne veya babasını kaybeden yetim çocuklar ile daha önce ailelerini kaybeden tüm yetimlerin bakımını üstlenme kararı aldı.

Şimdiye kadar Filistin'de 2500 yetimin bakımını üstlenen vakfımız Gazze'de yaptığı son inceleme ile yaklaşık 1500 çocuğun daha yetim kaldığını tespit etti. İsrail saldırılarında ve daha önce çeşitli sebeplerle yetim kalmış tüm çocukların barınma, eğitim ve sağlık vs. ihtiyaçları karşılayacak olan vakfımız Gazze'nin yetimlerini ayrıca sponsor aile sistemine de dahil etti.

İsteyen aileler aylık 70 Lira ile bağış yaparak bir yetim çocuğa sponsor olabilecekler.

400 aile, yetimlere sponsor oldu

Bu arada 400 aile, savaşın ilk gününden itibaren Gazze’deki yetim çocuklara sponsor aile olmak için vakfımıza başvuruda bulundu."

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı
Adres: Büyük Karaman cd. Taylasan sk. No:3  34230 Fatih / İstanbul
Telefon: +90 212 6312121 (pbx) Faks: +90 212 6217051  
Web: www.ihh.org.tr   E-mail: info[at]ihh.org.tr

Etiketler : #İHH'dan   #büyük   #hizmet:   #Gazze'nin   #tüm   #yetimleri   #bize   #emanet   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN