Gazze'de katledilen gazeteci sayısı 119'a çıktı

Siyonazi işgal çetesinin Gazze'ye yönelik soykırım saldırılarının başlatılmasından bu yana katledilen gazeteci ve basın çalışanı sayısı 119'a çıktı.

20-01-2024


Gerçekleştirdikleri korkunç katliamların dünya kamuoyuna lanse edilmesinden ciddi şekilde rahatsız olan siyonist soykırımcıların medya mensuplarını hedef alan insanlık dışı saldırıları devam ediyor. Gazze'deki Hükümet Enformasyon Ofisi'nin bugün (18 Ocak Perşembe) yayınladığı bildiride işgal rejiminin Gazze'ye yönelik soykırım saldırılarının başlatılmasından bu yana şehit edilen gazeteci ve basın çalışanı sayısının 119'a çıktığı haber verildi. 
 
Hükümet Enformasyon Ofisi'nin bildirisinde; "Quds El-Yevm uydu kanalının genel müdürü arkadaşımız Vail Ebu Fennune'nin de şehit edilmesiyle birlikte, sürdürülen soykırımda şehit edilen gazeteci sayısı 119'a çıktı." ifadesine yer verildi. 
 
Quds El-Yevm kanalının yayınladığı habere göre Ebu Fennune işgal güçlerinin Gazze şehrine düzenledikleri bir hava saldırısında şehit edildi. 
 
Hükümet Enformasyon Ofisi ve Filistin'deki muhtelif insan hakları kuruluşları işgal ordusunun Filistinli basın mensuplarını kasıtlı olarak hedef aldıklarına dikkat çekmişlerdi. 
 
(Katynak: Filistin Enformasyon Merkezi)

Etiketler : #Gazze'de   #katledilen   #gazeteci   #sayısı   #119'a   #çıktı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN