Gazze bombalanıyor: El-Ca'beri ve 8 Filistinli katledildi

Siyonist işgal ordusunun bugün ikindi namazından sonra Gazze’ye karşı başlattığı hava saldırılarında şimdiye kadar başta Kassam Tugayları komutanı Ahmed El-Ca’beri olmak üzere 9 kişi şehit oldu, 20 kişi de yaralandı.

14-11-2012


Siyonist işgal ordusunun bugün ikindi namazından sonra Gazze’ye karşı başlattığı hava saldırılarında şimdiye kadar başta Kassam Tugayları komutanı Ahmed El-Ca’beri olmak üzere 9 kişi şehit oldu, 20 kişi de yaralandı.

Gazze’deki hastane kaynakları, işgal ordusunun bugün düzenlediği terör saldırılarında şimdiye kadar 9 kişinin cesedine ulaştıklarını belirterek, saldırıda ayrıca 20 kişinin de yaralandığını açıkladı. Kaynaklar şehit olanlar arasında 3 yaşında bir kız çocuğunun da olduğunu kaydetti.

Terör rejiminin başlattığı saldırılarda bugün Gazze’nin batısındaki Emel Oteli, güneydeki Han Yunus şehrinde Kassam Tugayları'na ait El-Kadisiyye eğitim alanı, Gazze'nin orta kesiminde bir ev, Ez-Zeytun Mahallesi'nde birkaç nokta, Beythaliye’de bazı yerler ve boş araziler hedefteydi.

Siyonist gazetelerden Maariv verdiği haberde, Gazze’ye kaşı yapılan operasyonun bizzat Siyonist Genelkurmay Başkanı Benny Kantz tarafından idare edildiğini belirtti.

(Kaynak: FİEM)

Etiketler : #Gazze   #bombalanıyor:   #ElCa'beri   #ve   #8   #Filistinli   #katledildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN