Filistinlilere oksijen bile yok!

İşgal güçleri, herkesin gözünün içine baka baka yalan söylemeye devam ediyor. Gazze'deki ambargoyu kaldıracağı iddiasıyla dünya kamuoyunu kandırmaya çalışan siyonist yönetimin maskesi bir kez daha kısa zamanda düştü.

28-06-2010


İslam ve Hayat

Gazze'ye özgürlük filosunda gerçekleşen katliam sonrası dünyadan gelen tepkileri hafifletmek için "Gazze'ye ablukayı yumuşatacağını" iddia eden siyonist işgal yönetimi, bir kez daha dünyanın gözlerinin içine baka baka yalan söylemeye devam ediyor. Sahtekârlık, Norveçli hayırseverlerin solunum rahatsızlığı çeken Filistinli hastalar için gönderdiği 7 oksijen makinesine el koyduğunun anlaşılmasıyla ortaya çıktı.

Oksijen makinelerini temin eden yardımseverler, sağlık ekipmanlarının bir an önce Gazze'ye ulaştırılmasını istiyor.  Gazze'deki Avrupa hastanesi ve Nablus'taki Rafdieyah'a gönderilmesi beklenen oksijen makinelerinin zaptedilmesi, solunum rahatsızlığı çeken hastaları da zor durumda bıraktı. Siyonist yetkililer ise insanlık dışı yasağı, "tıbbi cihaz olarak kullanılmayacak madde damgası vurduk" sözleriyle savundu.

Etiketler : #Filistinlilere   #oksijen   #bile   #yok!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN