Ebu Ubeyde: Düşmanın 22 zırhlı aracını imha ettik, Gazze düşmana mezar olacak

Ebu Ubeyde: "Düşman, 20 günden fazla süren ön saldırının ardından son günlerde Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde kara manevralarına başladı. Gazze düşmana mezarlık olacak, Netanyahu ve askeri liderlerine bu savaşın sonunda diz çökeceklerini müjdeliyoruz."

31-10-2023


Siyonist işgal çetesinin kara saldırısına ilişkin açıklama yapan Ebu Ubeyde şunları söyledi:

"Düşman, 20 günden fazla süren ön saldırının ardından son günlerde Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde kara manevralarına başladı. Gazze düşmana mezarlık olacak, Netanyahu ve askeri liderlerine bu savaşın sonunda diz çökeceklerini müjdeliyoruz. Al-Yassin anti-zırh füzeleri ile şu ana kadar düşman kuvvetleriyle tüm ilerleme noktalarında çatışmaya girerek 22 askeri aracı imha etmeyi başardık.

Tanklara karşı sıfır mesafeden kullanılan patlayıcıları ilk kez bu muharebeye soktuk ve savaşçılarımız çok sayıda siyonist askeri öldürüp yaraladı. Bu daha başlangıç. Hala yapacak çok şeyimiz var. Gazze işgalciler için mezar olacak.

Bu ümmetteki her onurlu asker ve savaşçıyı fırsatı değerlendirip bu savaşa katılmaya çağırıyoruz. İsrail, yaptığı operasyonlarda hiçbir rehineyi elimizden alamadı. Netanyahu savaşın başlamasından sonra her ay bir mahkumun serbest bırakılmasını kutluyorsa, geri kalanını kurtarmak için 20 yıl daha bekleyebilir. Önümüzdeki günlerde yabancı tutukluları gönüllü olarak serbest bırakacağımızı arabulucu aktörlere bildirdik.''

Ebu Ubeyde ayrıca çatışmalarda şehadet eylemleri de gerçekleştirildiğini açıkladı.

Etiketler : #Ebu   #Ubeyde:   #Düşmanın   #22   #zırhlı   #aracını   #imha   #ettik   #   #Gazze   #düşmana   #mezar   #olacak   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN