Çeçenistan direnişinden bayram mesajı

Kafkasya'daki direnişçilerin lideri Dokko Umarov, Kurban Bayramı'nda tüm Müslümanlara yönelik bir tebrik mesajı yayınladı.

09-12-2008


Kafkasya'daki direnişçilerin lideri konumundaki Dokko Umarov, Kurban Bayramı'nda tüm Müslümanlara yönelik bir tebrik mesajı yayınladı. Dokko Umarov'un mesajını dikkatlerinize sunuyoruz:
 
Rahman ve Rahim olan yüce Allah’ın adıyla
 
Hamd alemlerin Rabbi olan yüce Allah’a, Salat ve Selam Mücahidlerin lideri Hz. Muhammed’e, ailesine, ashabına ve kıyamet gününe kadar yolunu sürdürenlere olsun.
 
Bundan sonra…
 
Ben tüm Müslümanların, özellikle de alemlerin Rabbi’nin dosdoğru yolu üzere Allah’ın kelimesini yüceltmek, hukuk ve adaleti yeniden tesis etmek için savaşan Mücahidlerin Kurban Bayramı’nı kutlarım.

Ayrıca tüm olanaklarıyla (mülk, amel/eylem, söz ve niyaz ile) Allah yolunda savaşanlara yardım edenleri de tebrik ediyor ve selamlıyorum.

Kafkasya’nın Mücahidleri bundan bir yıl önce kaderlerini değiştirecek çok önemli bir adım atarak Ramazan ayı içerisinde İslam Devleti – Kafkasya Emirliği’ni ilan ettiler.

"La ilahe illa Allah"  sancağını kaldıran ve Allah’ın Şeriatı’nı hakim kılan Kafkasya Mücahidleri, tağutları, sahte ilahları açıkça reddederek iman ile imansızlık arasında bir ayrım yapmıştı.

İtikadi tavır açıkça sergilendikten sonra, her şey yerli yerine oturdu, maskeler düşürüldü, mazur görülen çoğu özürler deşifre edildi, münafıklar ortaya çıkarıldı ve böylece Allah’ın samimi kulları da ortaya çıkarıldı.

La havle vela kuvvete illa billah! Biz yalnız Ona inanırız, yalnız Ona ibadet ederiz, ve yalnız Ondan yardım dileriz.

Benim Allah Subhanehu ve Teala’ya niyazım hak ve batılın arasındaki evrensel savaştaki bu zor zamanlarda iman eden kadın ve erkeklere sabır ve istikrar nasip etsin ve sabırlı olanlara da Cennet bahşedilecektir inşaAllah!
 
Kurban Bayramı ve Allah Subhanehu ve Teala’nın evine Hac için yolculuk yapılan şu mübarek günler Allah’a ibadet ve fedakarlıklarımızı sunmanın yegane zamanı değildir, ancak onlar Kıyamet Günü’ndeki sorumluluk ve mesuliyetlerimizi bize anımsatan önemli günlerdir.

Haydi şimdi her birimiz kendimize şu sorunun cevabını verelim; Kıyamet Günü’nde buluşmaya hazır mıyız, ne evlatlarımızın ne de mallarımızın bize hiçbir kar etmediği o güne, ne koruyucu ne de arabulucumuzun olmadığı o güne ve Allah’ın diniyle savaşan azgınların özürlerinin hiçbir şekilde kabul edilmediği o güne, O Büyük Karşılık Günü'ne hangi azığı hazırladık?

İslam ve küfrün, Hak ve batılın savaşı Alemlerin Rabbi’ni yüceltmeyi ve Onun rızasını kazanmayı hedefleyen Allah’ın samimi kullarının dünyada ifsadı yaymaya, küfrü yüceltmeye ve Allah Subhanehu ve Teala’nın düşmanlarının rızasını kazanmaya çalışanlara karşı savaşıdır.

İslam ümmetinin zilleti ve acıları defetmesi ve İslam’ı yücelterek hakim kılması için, zalimleri ve tiranları cezalandırması ve insanlara Allah Şeriatı ile meşru haklarını iade etmesi için, Alemlerin Rabbinin merhameti ve insanlığın kurtuluşu için Cihad’a ihtiyacı vardır.

Bu yüzden Allah’ın emirleri gelene kadar yorulmamalı ve savaşmaya devam etmeliyiz. Ta ki O bizim ile düşmanlarımız arasındaki çizgileri tam olarak belirlesin.

Bizim Allah’tan niyazımız bizi Onun yolunda sabit kılması, bize sabır vermesi, imanımızı kuvvetlendirmezi ve kafirlere karşı bize yardım etmesidir.
 
Allahu Ekber!
 
Kafkasyalı Direnişçilerin Lideri Dokko Umerov
 
(Çeviri: Press Medya)

Etiketler : #Çeçenistan   #direnişinden   #bayram   #mesajı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN