ABD'li gazeteci Helen Thomas: Siyonistler Filistin'den defolsun

Amerikalı gazeteci Helen Thomas, siyonist rejimin Filistin'de işgalci olduğunu belirterek “İsrailliler Filistin'den çıkıp Avrupa ve Amerika'daki evlerine dönmelidirler” dedi.

04-12-2010


Ünlü Beyazsaray gazetecisi Thomas, İsrail'in Amerika'da kesinlikle eleştirilemeyeceğini, zira siyonistlerin Amerika'nın dış politikasını ve ve diğer temel kurumlarını bütünüyle kontrol ettiklerini belirtti.

“Bir kitap yazdığımzda bir Amerikan Cumhurbaşkanı için her şey diyebilirim, ancak İsrail'e kesinlikle dokunamam” diyen 90 yaşındaki ünlü gazeteci Hemen Thomas, iddiasını şöyle sürdürdü:

“Amerikan senatosu, Beyaz Saray, Hollywood ve Wall Street siyonistlerin eli altında. Bu konuda bana göre hiçbir şüphe yok”

Thomas konuşmasında siyonist rejimin Filistin'de işgalci olduğunu belirterek “İsrailliler Filistin'den çıkıp Avrupa ve Amerika'daki evlerine dönmelidirler” dedi.

Siyonizm karşıtı duruşundan dolayı yahudilerin şiddetli tepkisini üzerine çeken Helen Thomas, yahudilerin baskısı üzerine Hearst Newspapers gazetesinden ayrılmak ve Washington'dan çıkmak zorunda bırakıldı.

Amerikalı yahudiler Helen Thomas'ın açıklamalarına sert tepki göstererek “haksızca” ve “bağnazca” nitelemesinde bulundu.

(Kaynak: Velfecr)

Etiketler : #ABD'li   #gazeteci   #Helen   #Thomas:   #Siyonistler   #Filistin'den   #defolsun   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN