"Gazzelileri karınca gibi öldürüyorduk"

İşgalci siyonist çetenin Gazze'de gerçekleştirdiği vahşet, askerleri tarafından birbir itiraf edilmeye başlandı.

16-07-2009


Soykırımcı işgal çetesinin Gazze Şeridi'ne geçtiğimiz Ocak ayında düzenlediği kanlı saldırılarla ilgili, bilinen ancak işgal ordusu tarafından inkâr edilen gerçekler bir bir doğrulanıyor.

Savaşa bizzat katılan 54 işgal askeri, işledikleri savaş suçlarını anlattı. Askerler “Ordumuzun çatışma kuralları arasında sivil-militan ayrımı yoktu. Bize, ne kadar Filistinli'nin hayatına mal olursa olsun, İsrail'in kayıp vermesini önleyin emri verildi” şeklinde konuştu.

Bir işgal askeri, kendilerine “Şehir savaşında herkes düşmanınızdır' denildiğini aktarırken bir diğeri ise, silah arkadaşları için 'hapse atılmayı hak eden insanlar' değerlendirmesini yaptı.

 

KARINCA ÖLDÜRÜR GİBİ

Sessizliği Bozmak adlı örgütün raporuna göre birçok asker, “düşmanı gözleriyle görmeden” savaştığını anlattı ve bir askerin kendini karınca öldüren çocuklara benzettiği aktardı. İşgal ordusunun gözde tugaylarından birinde görevli bir asker de, “İsrail ordusunun Filistinlileri Gazze'de bir ev baskınında canlı kalkan olarak kullandığını” itiraf etti.

(İslam ve Hayat / Yeni Şafak)

Etiketler : #Gazzelileri   #karınca   #gibi   #öldürüyorduk   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN