"Fahişe paralarını bile Suudi hazinesi ödedi"

Suriyeli gazeteci Hüsnü Mahli, ABD'nin Irak'a yönelik saldırısı sırasında işgal ordusunun tüm masraflarının Suudi hazinesi tarafından karşılandığını, buna ABD üslerine Yunanistan ve İtalya'dan getirilen fahişelerin paralarının da dahil olduğunu anlattı.

15-10-2010


İslam ve Hayat

Türkiye'de yaşayan Suriyeli gazeteci Hüsnü Mahli, dün Ülke Tv'de katıldığı "Sıradışı" adlı programda önemli açıklamalarda bulundu. Suud rejiminin ABD işlbirlikçiliğine değinen Mahli, ABD'nin Irak'a yönelik saldırısı sırasında işgal ordusunun tüm masraflarının Suudi hazinesi tarafından karşılandığını, buna ABD üslerine Yunanistan ve İtalya'dan getirilen fahişelerin paralarının da dahil olduğunu anlattı.

Söylediklerinin bir iddia değil, gerçeğin kendisi olduğunu kaydeden Mahli, bu konuyla ilgili yaşanmış bir olayı da aktardı. Fahişelere yapılan harcamalarla ilgili ABD ordusundan Suudi hazinesine 200 bin dolarlık son fatura geçildiğinde, hazinede daha önce görev yapan ve bu harcamaları onaylayan görevlinin yerine başka br görevli geldiğini ve onun da dindar bir kişi olduğundan bu harcamayı onaylamadığını anlatan Mahli, bu konunun iki ülke arasında diplomatik bir krize yol açtığını ve neticesinde o görevlinin yerine başka birisinin getirilmesiyle krizin sonlandırıldığını ifade etti.

Etiketler : #Fahişe   #paralarını   #bile   #Suudi   #hazinesi   #ödedi   
YORUMLAR
  • yusuf   19-10-2010 20:59

    bugün ümmetin başına musallat olan bu yönetimleri hakkettikmi diye bazen düşünürüm,bazen ayet cevabıma yetişir. başınıza ne geliyorsa kendi ellerinizle yaptığınız yüzündendir.hac ibadeti adına kutsal beldeleri ziyarete giden hacıların paraları kimin kasasına akmakta,yemen köyünün müslümanlarına bombalar yağdıran hangi sistemdir,bugün fıkıh otoriterlerin bu sorulara cevap vermeleri gerekmiyormu? hacca gidenlerin haccı ne kadar makbul bir muhasebeye ne dersiniz kutsal beldeleri ziyaret etmek isteyenler.vessalam

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN