Utanalım! Ağlayalım! Öfkemizi bileyelim!

Birçok Müslüman, kurbanını ambargo altındaki Filistinli Müslümanlar için bağışladı. Peki Gazze'ye kurbanlıklar nasıl ulaşıyor? İşte bu sorunun kahreden, ümmet adına utandıran, ağlatan ve öfkelerimizi bir kere daha bileyen cevabı mahiyetindeki fotoğraflar:

07-12-2008


İslam ve Hayat

İbrahimi ve İsmaili teslimiyetin, alemlerin Rabbi için adayış ve adanışın sevinç günleri olan Kurban Bayramı'nın diriltici havasını solumaya başladık. Bir kısmımız Rabbimize takvamızı ulaştıracak kurbanını aldı, bir kısmımız da yardım kuruluşları aracılığıyla ümmet coğrafyasının çeşitli bölgelerinde kesilmek üzere kurbanını bağışladı.

Bu yıl Özgür-Der ve İHH, küresel istikbara teslim olmamakta direnen Gazze'ye yönelik emperyalist ve siyonsit kuşatmayı kurbanlarımızla kırma çağrısı yaptı. Birçok Müslüman bu çağrıya karşılık verdi hamdolsun.

Peki Gazze'ye kurbanlıklar nasıl ulaşıyor? İşte bu sorunun kahreden, ümmet adına utandıran, ağlatan ve öfkelerimizi bir kere daha bileyen cevabı mahiyetindeki fotoğraflar. Dünya Bülteni haber sitesinden aldığımız aşağıdaki fotoğraflarda da görüldüğü gibi, Gazzeli Müslümanlar, kurbanlıkları ancak tünellerden geçirip Gazze'ye sokabiliyor: 

 

Etiketler : #Utanalım!   #Ağlayalım!   #Öfkemizi   #bileyelim!   
YORUMLAR
  • Veysi Selimoğlu   07-12-2008 17:29

    Tevrat onlara; "öldürmeyeceksin, hırsızlık yapmayacaksın, başkasının malına mülküne haksız yere tecavüz etmeyeceksin, komşunun malına namusuna göz dikmeyeceksin" diyor ama onlar buyruğu dinlemiyorlar. ambargo altında Gazze kurbana hazırlanıyor. kurban Allah'a yakınlaşmaktır. "onlardan kimi Allah'a yaklaştı inşallah, kimide verdiği sözü beklemekte". Kuşatma çağında bıçağını iyi bile gazze, Daha kurban edilecek ismail'lerin var. Bayramın kutlu, İsmaillerin mübarek ve şahit olsun Gazze. Rabbim bizi zalimlerin eline bırakma

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN