SP Ankara Gençlik Kolları'ndan siyonist işgale protesto çağrısı

Saadet Partisi Ankara Gençlik Kolları siyonist işgali protesto eylemi düzenliyor. Eylem 14 Mayıs günü siyonist büyükelçilik öünde gerçekleştirilecek.

03-05-2008


Saadet Partisi Ankara Gençlik Kolları siyonist işgali protesto eylemi düzenliyor. 14 Mayıs günü siyonist büyükelçilik öünde gerçekleştirilecek olan eylemle ilgili olarak SP Ankara Gençlik Kolları tarafından şu açıklama yapıldı:

"60 Yıllık zulmü lanetlemek Mescid-i Aksa'ya ve Kudüs'e sahip çıkmak üzere 14 Mayıs çarşamba günü saat 11:00'de İsrail Büyükelçiliği önünde buluşuyoruz. Filistin davasına sahip çıkan tüm duyarlı kardeşlerimizi zulme karşı sesimizi yükseltmek üzere basın açıklamamıza davet ediyoruz."

Etiketler : #SP   #Ankara   #Gençlik   #Kolları'ndan   #siyonist   #işgale   #protesto   #çağrısı   
YORUMLAR
  • Saadet   08-05-2008 18:07

    Filistin topraklarındaki İsrail mezalimi işgalin 60. yılında devam ediyor. Ancak Müslümanların dualarıyla da Yasinlerin, Ammarların, Fatımaların ellerindeki sapanlar silaha, taşlar kurşuna dönüşüyor ve intifada devam ediyor. İntifada'nın devam etmesi için "Özgür Filistin" ve "Özgür Kudüs" için , mum ışığında çalışan kahramanlar için... 14 mayıs çarşamba günü saat 22:00'da Filistin'in dertleriyle dertlenen bütün kardeşlerimizi Saadet Partisi Ankara Gençlik Kolları olarak ışıklarımızı kapatmaya sadece 5 dakikalığına İsrail vahşetini düşünmeye ve Filistinli kardeşlerimiz için ellerimizi semaya kaldırıp dua etmeye davet ediyoruz. www.ankaragenclik.org

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN