Siyonist işgalciden Gazze'ye kara harekatı tehdidi

Siyonist işgal rejimi Başbakan yardımcılarından Silvan Şalom, Gazze'ye bir kara operasyonu ihtimalini gözardı etmediklerini

22-08-2011


Siyonist işgal rejimi Başbakan yardımcılarından Silvan Şalom, "Gazze Şeridi'nden devam eden roket ve havan saldırıları karşısında, hükümet olarak Gazze'ye bir kara operasyonu ihtimalini de gözardı etmediklerini" söyledi.

Ber Şeva'da yaralanan siyonistleri ziyaret eden Şalom, güneydeki yaklaşık 1 milyon siyonist yerleşimcinin sürekli roket saldırıları altında yaşaması gibi bir duruma katlanmalarının mümkün olmadığını belirterek, "Bu saldırılara karşılık vermemiz gerek ve bir kara operasyonu olasılığını da gözardı etmiyoruz" dedi.

Gazze Şeridi boyunca, Filistinliler de siyonistlerin yeni bir kara operasyonu düzenleyebileceği kaygısını dile getiriyorlar.

Siyonist ordu sözcüsü, Gazze'den işgal altındaki topraklara bugün 22 roket atıldığını belirtti. Siyonist işgal uçakları ise öğleden sonra bölgenin kuzeyinde Hamas'a ait bir askeri tesisi bombaladı.

Filistinli kaynaklar, atılan iki füzenin 3'ü çocuk 7 kişinin yaralanmasına neden olduğunu, patlamanın Gazze kentinden de hissedildiğini belirttiler.

Bu arada siyonist işgal ordu sözcülüğü de saldırıyı doğruladı ve uçaklarının roket saldırılarına bölgenin kuzeyinde ve güneyindeki alanları bombalayarak karşılık verdiğini duyurdu.

(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)

Etiketler : #Siyonist   #işgalciden   #Gazze'ye   #kara   #harekatı   #tehdidi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN