Libya direnişine karşı İsrail - Kaddafi kardeşliği

Libya’daki rejimin işleri yeniden ele alması ve başlayan devrim dalgasını kırması için Siyonist rejimin uzmanlardan oluşan bir heyeti büyük bir uçakla Libya’ya gönderdiği ve uçağın Libya’nın Sirte şehrine iniş yaptığı bildiirldi.

06-03-2011


Libya’nın muhalif kanadından önemli bir kaynak Kuveyt’in Er-Re’y gazetesine verdiği bilgide, Libya’daki rejimin işleri yeniden ele alması ve başlayan devrim dalgasını kırması için Siyonist rejimin uzmanlardan oluşan bir heyeti büyük bir uçakla Libya’ya gönderdiğini ve uçağın Libya’nın Sirte şehrine iniş yaptığını söyledi.  

Söz konusu kaynak verdiği haberin devamında, gelen heyetin toplumsal gösteri ve yürüyüşlerin sabote edilmesi, dağıtılması, etkisiz hale getirilmesi ve tamamıyla bastırılması konusunda uzman kişilerden oluştuğuna dikkat çekerek, heyetin beraberinde gece ve gündüz, karadan ve havadan göstericilerin hareketlerini gözetleyebilecek cihazlar da getirdiğini ifade etti.

Kaynak, Arap ülkeleriyle Batı ülkelerinin Kaddafi’den vazgeçip başkaldıran halkın yanında tavır almaları üzerine dost bir ülkenin işgal rejiminin kendisine yardım etmesi için Kaddafi’yi ikna ettiğini söyledi.

Kaddafi’nin işgal rejiminden ilk defa yardım almadığına dikkat çeken kaynak, daha önce de Lockerbie suikastında Libya liderinin Siyonistlerden yardım aldığını ifade etti. 

(Kaynak: Filisitn Enformasyon Merkezi)

Etiketler : #Libya   #direnişine   #karşı   #İsrail   #   #Kaddafi   #kardeşliği   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN